Sociale netwerkers zeggen dat ze overweldigd zijn

23794459 xs

Ik weet dat ik dat ben. Ik kan gewoon niet alle gesprekken bijhouden die ik op al mijn sociale netwerken in evenwicht breng. Gelukkig zijn tools zoals virale warmte, Hubspot, Hootsuite, Buffer en anderen helpen me bij het beheren van waarschuwingen, vermeldingen, reacties en gesprekken ... maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik niet alles doe wat ik zou moeten doen om bij te blijven. Ik ben niet de enige volgens MyLife en Harris Interactive.

MyLife heeft onlangs een nationaal onderzoek afgerond naar het gedrag van sociale media. Het onderzoek laat zien dat sociale netwerkers nog meer overweldigd raken door het jongleren met het toenemende aantal sociale netwerken en e-mailaccounts die ze beheren, wat resulteert in een Fear of Missing Out (FOMO) en de overweging van een "vakantie" van sociale media helemaal.

Hier is de infographic die ze voor de enquête hebben samengesteld:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    We dachten dat technologie ons leven nog gemakkelijker zou maken, we hebben vandaag GEEN "vrije" tijd meer dan decennia geleden. En voor sommigen van ons zijn de scheidslijnen tussen werk en thuis vervaagd. We zijn op onze apparaten. Alle. De. Verdomde. Tijd. Geweldige info. Bedankt voor het delen 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.