Verandert sociale media ons in psychopaten?

sociale psychopaten

Tijd voor wat plezier op vrijdag! Veel mensen ontvolg me en waardeer het niet mijn botte kracht sociale tactieken online. Ik weet niet zeker of iemand mij heeft geclassificeerd als een psychopaat publiekelijk of niet, maar er zijn waarschijnlijk een paar mensen die zich afvragen. Ik geloof niet dat ik dat ben - maar ik ben gepassioneerd in mijn online debatten. Ik word zelfs af en toe verhit - maar ik probeer nog steeds respect te tonen voor de mening van anderen.

De langetermijnimpact van het leven in de echte wereld terwijl je constant verbonden bent met de virtuele wereld is nog niet volledig begrepen. Hoewel er sinds het midden van de jaren negentig een behandeling voor internetverslaving beschikbaar is, is het vermeldenswaard dat meer mensen dan ooit tevoren het ironisch asociaal gedrag vertonen dat nu wordt geassocieerd met te veel tijd online doorbrengen. Van WhoIsHostingThis's infographic, Verandert sociale media ons in psychopaten?

De kern van mijn persoonlijke online activiteit is het feit dat ik openbaar en transparant ben in mijn identiteit. Ik ben verantwoordelijk voor de dingen die ik online zeg, omdat ik er mijn naam en mijn foto op zet. Ik doe niets onder anonimiteit. Ik ben ervan overtuigd dat veel van het psychopathische gedrag dat we online zien, komt doordat er geen repercussies zijn voor mensen die uithalen of gemeen zijn online wanneer ze zich verschuilen achter de mantel van anonimiteit. Ik geloof niet dat mensen online gemener zijn dan ooit in het echte leven… maar het is gemakkelijker om psychopathisch te zijn als je niet persoonlijk verantwoordelijk wordt gehouden.

Sociale psychopaat

5 reacties

 1. 1
 2. 2

  Het heeft NIETS te maken met sociale media. Dat is alleen waar het probleem meer visueel is en waar de informatie is om de studie samen te werken. Het heeft ALLES te maken met het feit dat Amerikanen… .. worden GEOBSEDEERD met werk. Alles in hun leven draait om een ​​bepaald aspect van het werk, en weinigen krijgen nog vakantie. Als mensen niet genoeg tijd krijgen om met hun kinderen door te brengen (onze FUTURE-leiders enz.), Leren de kinderen niet hoe ze met hun ouders over dingen moeten praten. Velen leren niet de emoties die ons van dieren scheiden. Ik heb het op alle inkomensniveaus gezien. De hoogverdieners zijn vaak aan het werk of weg en besteden heel weinig tijd aan het verhogen van de belastingvermindering, ik bedoel kind ***. Vraag het aan een oppas of au pair, het is triest, maar tegelijkertijd ook echt walgelijk. Wat betreft mensen met een laag inkomen… velen werken twee banen enz. Om te voorzien en opnieuw… ..kinderen worden niet goed opgevoed. Het is overal triest ... durf niet te zeggen dat Duitsland enz. Hetzelfde is, ze zijn ERG verschillend als het gaat om vrije tijd met het gezin (het is niet altijd de moeder), vakantietijd, enz. Er is een betere manier om te helpen onze families. Ik lees de hele tijd artikelen over hoe Amerikanen de meest efficiënte arbeiders zijn waar dan ook ... ga dan naar 6 uur werkdagen en voed je verdomde kinderen op !!!

  • 3

   Ik geloof dat ik een van die Amerikanen ben waar je over spreekt @driventowin: disqus! Ik zou het er echter niet mee eens zijn dat ik een keuze heb gemaakt voor werk OVER gezin. Ik heb altijd beide gedaan en heb een ongelooflijke relatie met mijn kinderen (ik was een alleenstaande vader). Ik geloof niet dat je de een voor de ander hoeft op te offeren. En ik zou mijn gezin nooit op de laatste plaats zetten.

   • 4

    Dat is geweldig om te horen, man, echt waar. Ik zie zoveel gezinnen waarvan je alleen weet dat ze een gezin zijn, omdat ze samen aankomen en vertrekken. Anderen zijn zo gespannen door economische stressoren dat ze niet van het leven kunnen genieten. Ben je voorbereid voordat je kinderen kreeg? Of alles daarna doen? Veel gemakkelijker te doen als je daarna kinderen hebt, maar het kan worden gedaan.

    • 5

     Pas toen ik mijn eigen bedrijf begon (met $ 0 en mijn zoon begon met studeren) had ik de vrijheid om de twee volledig te mixen! Ik geloof dat ik veel meer uren werk dan de gemiddelde Amerikaan - maar veel daarvan is buiten het gezin van middernacht tot 4 uur 's ochtends 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.