SPAM van de dag

sPAMZelfs met alle SPAM-filters ter wereld, krijg ik nog steeds SPAM. Ik haat SPAM, maar ik moet een van mijn guilty pleasures toegeven terwijl ik door de SPAM scan, ik heb de neiging om wat te lezen. Ik scan ze snel om te proberen dingen te identificeren die door het filter zijn opgevangen en die geldige opmerkingen waren. Maar af en toe scan ik een klein juweeltje.

Dit is mijn favoriete commentaarspam van vandaag:

Hallo. Mijn complimenten voor een hele mooie website. Ik heb een geweldige tijd bij je om je lieve kat te zien. Veel succes in de fokkerij.

Huh?

6 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 4

  Wilt u uw kweektips delen?

  Dus wat doe je? Zet ze in een kamer, sluit hem af, kom terug aan het einde van de dag en bam, 10 kleine schattige kittens die je recht aankijken? 🙂

  • 5

   Te grappig. Ik heb eigenlijk een Jack Russell die geen ander levend dier in ons huis zal toelaten. Zijn eerste slachtoffer was onze vogel, Ozzy. Zijn volgende slachtoffer was een gerbil die mijn zoon voor mijn dochter had gekocht. Hij is een jager ... patiënt en psychotisch. We houden echter nog steeds van hem.

 4. 6

  Sommige SPAM-opmerkingen kunnen grappig zijn. Heb je geprobeerd een van de spambeschermingsplug-ins voor wiskundige opmerkingen te gebruiken? Ik heb gemerkt dat ze erg effectief zijn in het blokkeren van SPAM.

  Hier is degene die ik gebruik:
  Spam-plug-in voor wiskundige opmerkingen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.