Verberg je niet langer voor je bezoekers

verbergen

Het verbaast me nog steeds hoeveel bedrijven zich verbergen voor hun klanten. Ik deed vorige week wat onderzoek naar iPhone-app-ontwikkelaars omdat ik een klant heb die een iPhone-app nodig heeft. Vroeg ik een paar mensen op Twitter. Douglas Karr gaf me enkele verwijzingen en ik kende ook een verwijzing uit een eerder gesprek met een andere vriend. Ik ging naar de websites van drie verschillende bedrijven en raakte meteen gefrustreerd.

Elk bedrijf had op zijn minst een website, maar ze waren allemaal vaag, schaars, saai of al het bovenstaande. Ze zeiden niet eens duidelijk "wij maken iPhone-apps" en lieten geen eerder werk of screenshots zien.

Het werd nog erger toen ik naar hun contactpagina's ging. Ik heb geen enkel telefoonnummer, adres of in sommige gevallen zelfs een e-mailadres gezien. De meesten hadden gewoon een eenvoudig contactformulier.

Hoewel ik de contactformulieren heb ingevuld, maakte ik me toch een beetje zorgen. Waren dit legitieme bedrijven? Kan ik ze het geld van mijn cliënt toevertrouwen? Zouden ze goed werk doen? Mijn klant wil iemand lokaal - zijn ze zelfs in Indianapolis gevestigd?

Mijn klant is een productiebedrijf van meerdere miljoenen dollars en ik moet ze met vertrouwen naar iemand kunnen verwijzen. Tot dusverre wist ik niet zeker of ik het juiste bedrijf had gevonden.

Toen kreeg ik weer een verwijzing op Twitter van Paula Henry. Ze verwees me door naar een bedrijf. Toen ik naar de website van het bedrijf ging, was ik verkocht. Hier is waarom:

  • Ze hadden een prachtige website daardoor zien ze eruit als een echt bedrijf
  • Ze lieten het echte zien screenshots van eerder werk
  • Ze duidelijk vermelden wat ze doen: "We ontwikkelen iPhone-applicaties"
  • Ze zijn actief op Twitter en hun Twitter-gesprekken weergeven op de website (ik kan ze vinden om met ze te praten)
  • Hun contactpagina heeft een e-mailadres, fysiek adres en telefoonnummer

Kortom, het bedrijf maakte het voor mij gemakkelijk om ze te vertrouwen. Ik belde en liet een voicemail achter en ik werd binnen een uur teruggebeld. Ik stelde wat vragen en leerde meer over hun eerdere werk. Ik ga nu met hen aan de slag om een ​​iPhone-app voor mijn klant te ontwikkelen.

De afbeelding die u online presenteert, de boodschap die u communiceert en het gemak waarmee u contact met u kunt opnemen, maken een enorm verschil voor uw klanten. Maak het uzelf gemakkelijk om zaken mee te doen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.