StumbleUpon blijft mijn blog voeden

Vanavond analyseerde ik enkele van de verwijzende sites voor mijn blog en ik kon het niet helpen, maar ik zag een statistiek die meer opvalt dan alle andere - StumbleUpon leidt veel verkeer naar mijn site! Er zijn veel bladwijzersites op internet, maar StumbleUpon heeft dat ene strategische voordeel dat geen van de andere heeft: ze bieden links op basis van relatieve interesse.

Wanneer u het StumbleUpon werkbalk (wat jij absoluut zou u struikelen op sites en geef ze een duim omhoog of omlaag. Terwijl u een geschiedenis genereert, worden de sites waarnaar StumbleUpon u vervolgens stuurt, gematcht op basis van uw waarschijnlijkheid om ze een duim omhoog te geven. Het is een opmerkelijk proces dat erg intelligent is.
bezoeken

Misschien belangrijker dan het aantal bezoekers dat StumbleUpon mij stuurt, is het feit dat het een verwijzende site is met een zeer, zeer laag bouncepercentage! Ongeveer de helft van de mensen die naar mijn site worden gestuurd, klikt door naar een andere post of pagina op de website. Dat is een zeer laag bouncepercentage, lager dan elke andere verwijzende site.
bouncepercentage

Anders Slashdot, Digg, en de andere grote bookmarking-engines, StumbleUpon heeft echt de 'Midas-touch', die uw blog of website voorziet van verkeer dat uw inhoud zal vinden relevante op basis van het profiel dat ze hebben ontwikkeld op basis van de voorkeuren en antipathieën van uw bezoeker.

Grote dank aan een van de andere toonaangevende verwijzers naar mijn website, Bitbox. Ze hebben meer verkeer gestuurd door mij toe te voegen aan hun blogroll dan ik ooit zou verdienen om ze te helpen. Als je een nieuweling of ervaren grafisch kunstenaar bent, kijk dan eens op de Bittbox-site en meld je aan voor hun feed. Het is een geweldige site met gedetailleerde tutorials en tonnen downloads.

Merk ook dat op Twitter kruipt de verwijzingen omhoog! Als je nog geen Twitterfeed hebt opgezet of een automatisch postmechanisme hebt toegevoegd om je blog op Twitter te laten plaatsen, moet je dat vandaag nog doen!

7 reacties

 1. 1

  Naast het plaatsen van uw eigen pagina's op deze bronnen, neemt u de tijd om te struikelen of Twitter over een vriend. Zonder te vragen, zullen ze vaak in de gunst komen, en er is zoveel meer geloofwaardigheid wanneer iemand anders over jou, Retweets, Stumbles of Diggs praat.

 2. 2

  Ik heb altijd vraagtekens gezet bij de bedoeling en waarde van social bookmarking. Hoewel ik meer verkeer naar onze blog heb gezien vanuit StumbleUpon, ben ik verbaasd dat mensen de service gebruiken.

 3. 3

  Ik ben het niet oneens met @chuckgose. Ik denk dat sommige mensen gewoon van nature aangetrokken worden tot verschillende tools. Er is echter een hongerige menigte aan de andere kant van die sites. Als het plaatsen van een bladwijzer hier en daar relevant verkeer kan genereren, waarom niet?

 4. 4

  Een van de problemen met het gebruik waarvan u echter op de treffers kunt vertrouwen, is hoeveel van hen daadwerkelijk op uw site reageren? Ik heb gemerkt dat een paar van mijn sites opduiken met een aantal ongelooflijk hoge cijfers van struikelen, verdrievoudigen al het andere dat verkeer leidt, maar het aantal reacties blijft hetzelfde. De gemiddelde tijd op de site is ook niet echt veranderd. Ik weet dat verkeer verkeer is, maar hoe is het tegelijkertijd nuttig als mensen de site bezoeken en binnen korte tijd weer vertrekken en niet echt naar andere pagina's gaan ...

  Slechts enkele gedachten in het achterhoofd, ik zou graag willen horen wat uw mening erover is 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.