Presentatie: hoe u uw evenement een boost kunt geven

Geef uw evenement een boost

Ik ben al heel lang fan van Hugh McLeod en zijn kunst bij gapende leegte voor vele, vele jaren. Hugh heeft onlangs deze presentatie gepubliceerd over het stimuleren van uw evenement. Te veel eventmarketeers zijn van mening dat marketing stopt zodra het evenement begint. Maar in deze dag van zoeken en sociale media zal het stimuleren van uw evenement met het juiste aanbod en kansen het succes van uw evenement - en de daaropvolgende evenementen voor de komende maanden en jaren - stimuleren.

Als ik online lees over een geweldige evenementervaring die mijn collega's hebben, voel ik me een beetje buitengesloten. Ik maak er een punt van om een ​​planning te maken voor het volgende evenement dat de mensen en de organisatoren aan het samenstellen zijn. Terwijl uw marketing voor deelname aan het huidige evenement misschien stopt zodra de deuren opengaan, zijn uw marketinginspanningen voor het volgende evenement net begonnen!

Een reactie

  1. 1

    Hallo Douglas, bedankt voor deze geweldige tips. Ik ben echter gewoon nieuwsgierig dat ik denk dat het voorbereid moet worden bij het starten van je grote droom. We moeten echt denken aan alle voorbereidingen die je in je post noemde.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.