Dit programma downloaden dat we hebben gemaakt om ons programma te repareren?

Onze klanten gebruiken PCAnywhere voor hun ondersteuningsproblemen. Ik gebruik Vista - dus toen ik probeerde onze gelicentieerde client te laden, kreeg ik snel een incompatibiliteitsbericht en het installatieprogramma stopte.

Bij het bezoeken van de Symantec-site hebben ze natuurlijk het compatibiliteitsprobleem met een upgrade naar versie 12.1. Het addertje onder het gras? U moet $ 100 betalen voor de upgrade. Ik moet het hebben, dus ik heb de $ 100 betaald. $ 100 betalen om een ​​applicatie gewoon te laten werken nadat je de eerste licentie eerder hebt betaald, is echt genoeg om je boos te maken.

Nu ik 12.1 heb geladen, heb ik er heel veel problemen mee. De app lijkt te werken als ik in Taakbeheer kijk, maar het venster is nergens te vinden. En als ik het raam omhoog doe, is het helemaal leeg. Ik begon het probleem te onderzoeken op de Symantec-forums. Een opmerking die ik vond was een geweldig artikel over de Symantec Autofix programma.

Wat voor soort softwarebedrijf schrijft een programma dat problemen oplost die van invloed zijn op hun oorspronkelijke programma? Ik denk dat Symantec dat bedrijf zou zijn.

Hey Symantec: als je weet wat het probleem is en hoe je het kunt oplossen, plaats de oplossing dan in je origineel toepassing!!!

Na het installeren van het Autofix-programma blijft PCAnywhere problemen ondervinden. ik ineenkrimpen als ik een Symantec-programma moet gebruiken… Ik heb te lang over hen geschreven.

4 reacties

 1. 1
 2. 2

  Als je dit regelmatig krijgt, probeer dan het volgende:

  - Start sessioncontroller.exe - u vindt dit in de installatiedirectory van het programma.
  - wacht een paar seconden
  - dubbelklik en start pcAnywhere (winaw32.exe)

  Het lege scherm is het gevolg van een time-out van pcanywhere in afwachting van het starten van sessioncontroller.exe.

  Dit is opgelost in 12.5 - momenteel in Beta op http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

  -abhijit

  • 3

   Oké, geweldig ... behalve dat elke .5-update (en sommige van de .1-updates) een aparte productlijn is, waarvoor een extra aankoop vereist is. Voor $ 200 (zelfs met de $ 100 "upgrade" -korting) verwacht ik dat mijn softwareproduct zonder problemen zal werken, uit de doos. Direct. Niet na 6 maanden wachten, of zelfs niet na het wachten op 30 MB updates van hun LiveUpdate-systeem ... dat, interessant genoeg, slechts een deel van hun geïnstalleerde software ziet. Waarom werkt het niet * al * mijn Symantec-software tegelijk bij, in plaats van dat 7 verschillende LiveUpdate-instanties nodig zijn voor 7 afzonderlijke producten van hetzelfde bedrijf?

   Terug naar mijn oorspronkelijke klacht ... waarom zou ik extra moeten betalen om te kopen wat op zijn minst een patch had moeten zijn die is vrijgegeven aan gebruikers van 12.1, maar niet op 12.0 (die niet werkte op Vista)?

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.