Jagende tieners met jachtgeweren

Ik heb me net zo schuldig gemaakt aan het bashen van Manufacturing hier in Indiana als de volgende. Als ik aan een baan in de productie denk, stel ik me een man in overall voor die steeds weer wat eentonig werk aan de lopende band doet. Mijn perceptie is waarschijnlijk niet anders dan die van tieners tegenwoordig.

Productie en logistiek zijn niet eens spannende woorden. Ze zijn oud. Zij zijn saai. Het is moeilijk om ze anders voor te stellen! De waarheid is dat productie en logistiek allesbehalve saai zijn. Productie staat gelijk aan dynamische, snelle automatisering. Logistiek staat gelijk aan complexe softwaremodellen gecombineerd met fascinerende groeiende technologieën zoals geografische informatiesystemen.

tieners7De vraag is hoe een hele staat de manier verandert waarop overheid, ouders en kinderen over je denken als zoveel mensen niet beseffen wat je eigenlijk bent? Natuurlijk, merkcampagnes en typische marketing voor influencers zoals politici en onderwijzers zullen helpen. Maar hoe richt je je op de mensen die je nodig hebt om in een paar jaar honderdduizenden banen te vervullen? Dat was een vraag die mij vanmiddag werd gesteld... wat een doozy!

Hoe trek je in een staat als Indiana, waar de overmoed van het 4-jarige college is ingeburgerd (daar staan ​​we om bekend, toch?), jong talent aan voor handelsprogramma's en 2-jarige handelscolleges? Ik denk dat het een drieledig voorstel is:

 1. Ervoor zorgen dat influencers de bittere realiteit van statistieken erkennen. De meerderheid van de studenten die op 4-jarige scholen beginnen, maken hun diploma niet af. En van degenen die hun bachelordiploma halen... velen hebben het moeilijk om zinvol werk te vinden. Een influencer die zijn C+-student een 4-jarige opleiding aanpraat, doet hem misschien geen plezier. Dat is een zware pil om te slikken!
 2. Ervoor zorgen dat ouders de mogelijkheden erkennen om ze met hun kinderen te bespreken. Op mijn zoon school was hij een middelmatige student - dus het was het leger dat elke dag op zijn deur klopte. Bill begon in plaats daarvan bij IUPUI en is nu uitgegroeid tot een dubbele honours major in wiskunde en natuurkunde. Hij begint ook beurzen aan te trekken en werkt om andere studenten aan de universiteit bij te staan.

  Mijn punt met mijn zoon is dit: als we niet de middelen hadden voor zijn scholing, had hij gemakkelijk in het leger kunnen worden overgehaald. Ik ben een veteraan en heb geen spijt van de beslissing, maar ik wist niet dat ik opties had op zijn leeftijd. Hij had (en heeft) opties! Als de 4-jarige opleiding niet was gelukt, zou hij een uitzonderlijke handelsschool zijn geweest (waarom klinkt dat zo negatief?). Hij en ik waren ons daar echter niet van bewust.

 3. Absoluut de sleutel tot elke marketinginspanning is het doel zelf. Hier raakt het rubber de weg. Het kan me niet schelen hoe goed je invloed hebt op influencers en op de markt voor moeders en vaders ... als je deze kinderen niet aan boord krijgt, zul je falen. Dus waar vind je ze? Facebooken? Twitteren? Mobiel? Videospelletjes? Op school? Jeugd groepen?

Ja, je vindt ze overal. We hebben goed werk geleverd door onze kinderen op te leiden om hun eigen identiteit op te bouwen, anders te denken, geluk te vinden... dus dat is precies wat ze doen. Je kunt mijn dochter vinden foto's maken en ze te delen. Katie test ook video's met haar Flip-camera. En natuurlijk op Instant Messenger en haar mobiele telefoon. Af en toe komt ze samen met haar vrienden om te spelen Rockband.

My zoon blogs (sporadisch), is op Facebook en voegt zich bij zijn andere muzikantenvrienden op MySpace. Afgezien daarvan vind je hem in zijn favoriete hangouts, De bonenkop (hij heeft me verslaafd) en Waffle House… Ja, Waffle House.

Tieners hebben tegenwoordig keuzes en vechten voor hun eigen individualiteit. Zeer weinig of geen vrienden van mijn zoon en dochter komen in opstand zoals wij deden toen ik jong was. Ze zijn verwend. Ze hebben speelgoed. Ze hebben internet. Ze hebben elkaar. Ze houden niet van merken of gemanaged worden. Ze houden van groen. Ze willen de aarde redden... wat dat ook mag betekenen.

Het aanboren van de jeugd van tegenwoordig vereist meer dan een paar goed ontworpen infiltratiemethoden van weleer. Ik herinner me dat Nike alleen maar hun nieuwste hightops in een film hoefde te draaien om de verkoop te behalen. Tegenwoordig willen de kinderen het paar sneakers vinden dat niemand heeft.

Als je op tieners gaat jagen, kun je beter een jachtgeweer meenemen. Dominant Google, YouTube, Flickr, Facebook (misschien een beetje te oud), Mijn ruimte, de muziekscene, het winkelcentrum, videogames, mobiele telefoons en de plaatselijke Coffee Shop of Waffle House kunnen een goed begin zijn!

Mijn advies is dat het misschien gemakkelijker is om tieners een plek te bieden be in plaats van te gaan waar ze zijn. Ik weet hoe dankbaar onze kinderen waren voor regionale en kerkelijke jeugdgroepen waar ze konden rondhangen, praten, videospelletjes konden spelen en toch een geweldige boodschap te horen kregen. Ze kwamen niet altijd voor de boodschap, maar ze kwamen wel voor elkaar! Die plek hoeft geen fysieke vestiging te zijn, het zou een geweldige plek online kunnen zijn.

Uw gedachten? Foto en een geweldige post op Teen Marketing gevonden op het perspectief blog.

4 reacties

 1. 1

  Goede post! Geeft me meer om over na te denken, ik heb een aantal jaren voordat mijn twee kinderen tieners zijn, maar ik weet dat het voorbij zal vliegen voordat ik het weet. Ik denk dat een van de ergste dingen die we doen is, kinderen naar de universiteit duwen als ze er echt niet klaar voor zijn. Er zijn andere opties: leger, handel, serviceorganisaties.

 2. 2

  Ook wil niet iedereen de hele dag op kantoor of in een laboratorium zijn. Er zijn veel kinderen die de afgelopen 13 jaar aan een bureau zijn vastgeketend, die liever iets anders doen dan typen. Productie is niet alleen voor C-studenten. Ik heb een aantal briljante mensen gekend in handelsbanen die liever iets fysieks deden.

  Het doet me denken aan Office Space waar Peter eindelijk blij is om aan een schoonmaakploeg te werken in plaats van in een hokje te zitten.

  • 3

   Michelle,

   Je hebt helemaal gelijk en ik hoop dat ik niet ben tegengekomen dat deze banen op de een of andere manier voor ondergemiddelde studenten waren. Mijn punt is precies het tegenovergestelde - deze banen zijn allebei opwindend, technologisch geavanceerd, leiden tot zeer goedbetaalde carrières EN vereisen GEEN 4-jarige opleiding. Sommige hebben zelfs geen 2 jaar nodig!

   Het is eigenlijk gewoon een bedrijfstak die over het hoofd wordt gezien. Iedereen denkt dat je tegenwoordig een bachelor nodig hebt om succesvol te zijn. Hoewel ik zou willen zeggen dat dat een goede 'verzekeringspolis' is, is het misschien niet de meest plezierige en vruchtbare route voor een jongere die een uitdagende en lonende carrière wil!

   Heel erg bedankt voor je gedachten!
   Doug

   PS: ik ben dol op kantoorruimte!

 3. 4

  Geweldige post doug.
  Een "millennial" zijn, zeker. ben het eens met alles wat je hier hebt gezegd.

  Ontmoet ze waar ze zijn, en neem een ​​lijntje coke met dat jachtgeweer. Je zult het nodig hebben.

  PC Laad letter wat de # $ @ # betekent?

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.