Technorati lanceert de pagina Tools opnieuw ... met een aantal coole tools!

Dorion Carroll schreef me net uit Technorati and they've ‘retooled' their Blogger's Tools page with a soft launch of some new Technorati blogging tools. You guys know that I'm a Technorati nut!

The page is laid out much nicer and includes the launch of a few new tools, including the Technorati Authority Plugin. I've modified my site and will be up in a few minutes with it! (It's under my Rank Plugin on the Sidebar).

Ik schreef het Technorati Rank-plug-in for WordPress a few weeks ago. I used quite a few technologies to make writing the plugin a little easier (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, etc.) so I've gotten some pushback that it doesn't work with many hosts.

If you folks would simply move to a good host, you wouldn't have to worry about it! 😉

Lezers van mijn site kunnen krijgen 12 maanden GRATIS hosting​ Raak de onderkant van mijn Over pagina 12 maanden gratis bij mijn gastheer.

7 reacties

 1. 1
  • 2

   Bedankt! Ik had het niet kunnen doen zonder jullie allemaal. Ik heb een aantal nieuwe doelen nodig, mijn doel was dit jaar 5,000. Ik realiseerde me niet dat naarmate je groeit in acceptatie, je rang echt sneller groeit naarmate je klimt. Ik veronderstel dat als je eenmaal in de top 500 komt, het weer begint te vertragen.

   Laten we hopen dat we er allebei achter komen!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Ik kwam langs deze site vanwege uw Technorati-plug-in en raakte geïnteresseerd in de geplaatste opmerkingen. Dus besloot ik me in te schrijven en te kijken waar het naartoe gaat. Bedankt voor nu ...

  … Dave

 4. 7

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.