Technorati Rank WordPress Plugin 1.0.9 uitgebracht

TechnoratiXial We hebben er terecht op gewezen dat release 1.0.8 van de Technorati Rank WordPress Plugin niet door de validatie heen is gekomen (oeps… en dankzij Xial!). Als resultaat heb ik een kleine herziening gemaakt en 1.0.9 uitgebracht.

Ik ben bezig om dit volledig weer te geven CSS maar het is een rare kleine uitdaging met een pictogram aan de linker- en rechterkant. Ik speelde ermee om het te doen met een inline horizontale lijst met opsommingstekens, maar kreeg het niet aan het werk. Het probleem is dat de afbeeldingen in feite een hyperlink bevatten om de gebruiker naar de juiste Technorati-pagina te brengen.

Ik blijf eraan werken! Ik kan ook enkele badges maken die groter zijn. Als Technorati aan het lezen is, kunnen ze me misschien wat voorbeelden sturen. (hint hint!)

Klik op de projectpagina om te downloaden
. Proost!

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.