Tekstlinkadvertenties onttronen Google Adsense (op mijn blog)

DollarGoogle Adsense is vanaf het begin het belangrijkste middel geweest van advertentie-inkomsten op mijn blog. ik heb ook Commission Junction advertenties in mijn RSS-feed, Kontera contextuele advertenties in mijn berichten, en Tekstlink-advertenties. Ik doe ook beoordelingen via Beoordeel mij en ook af en toe een Starbucks donatie via PayPal. Oef!

Op een goede maand zou ik $ 300 kunnen verlagen, ver van de $ 10k + dat John Chow trekt naar beneden, maar nog steeds respectabel naar mijn mening. U zult merken dat mijn startpagina vrijwel geen advertenties bevat. Ik zou er overal advertenties op kunnen plaatsen, maar ik wil geen advertenties pushen naar de bezoekers die keer op keer naar mijn site terugkeren. In plaats daarvan gebruik ik de advertenties voor mensen die mij toevallig indirect vinden, via zoekopdrachten en verwijzingen.

Google Adsense was verreweg mijn grootste bron van inkomsten… tot nu toe. Tekstlink-advertenties heeft mijn Google Adsense-inkomen de laatste tijd echter officieel gesloopt. In mei heb ik een paar dollar verdiend. In juni evenaarde ik de geschatte inkomsten die Adsense leverde, maar die had ik niet Google Adsense geoptimaliseerd. Maar in juli kan ik met tekstlinkadvertenties ongeveer twee keer zoveel binnenhalen als met Adsense. Wauw.

Sleutel tot Tekstlink-advertenties succes is dat het is gebouwd voor een blog, niet voor een website. Ze leveren zelfs een plug-in voor WordPress-gebruikers om het nog gemakkelijker te maken. Adverteerders kunnen 'posts' kopen in plaats van woorden. Dat is ongelooflijk gemak, zowel voor blogger als adverteerder. Als je een bericht over een bepaald onderwerp schrijft, is het dan niet geweldig dat je een onderwerp kunt kopen waarvan je weet dat het je product ondersteunt? Vrij geweldige kans.

8 reacties

 1. 1

  Mijn site bestaat al 3 maanden, maar heeft geleefd tussen Google PageRank-updates. Is het de moeite waard om een ​​uitgeversaccount aan te vragen of moet ik wachten tot de volgende Google PageRank-update?

  Ik heb gehoord dat TLA sites opnieuw evalueert die in eerste instantie niet zijn goedgekeurd, maar ik heb ook gehoord dat dit proces een werkelijk lange tijd.

  Hartelijk dank,

  -
  Klap

  • 2

   Ik zou eerlijk gezegd niet betalen voor het uitgeversaccount, ik zou wachten. In de tussentijd kunt uGoogle Webmasters om ervoor te zorgen dat uw site in orde is. Ja tegen TLA, maar ik ben niet zeker over de tijdlijn. Ik heb dit bericht gelezen waarin de blogger zijn site heeft goedgekeurd. Ironisch genoeg kreeg hij echt niet het verkeer dat hij nodig had om goed geld te verdienen. Ik zou me concentreren op het rijden van meer verkeer. Ik doe het graag door uitbarstingen van reacties op andere blogs die ik nog nooit heb bezocht. Ik voeg toe aan het gesprek, ik zeg niet alleen 'hé!'. 🙂 Ik denk dat de meeste bloggers hun commentatoren bezoeken. Krijg dat verkeer omhoog en alles zal volgen!

 2. 3

  Ik heb een paar maanden geleden een TLA aangevraagd, maar werd niet goedgekeurd. Ik denk dat mijn website niet voldoende verkeer genereert of genoeg Feedburner-abonnees heeft. Ik weet niet zeker welke criteria ze gebruiken voor het goedkeuringsproces?

  • 4

   Ik denk niet dat feedburner-abonnees een van de criteria is, ik heb 6-abonnees en ik stapte in :).
   Mijn pagerank is echter 4, dus misschien ben ik daarom binnengekomen ...
   Heeft iemand een idee of je TLA en Google Adsense samen kunt gebruiken?

 3. 5
 4. 6
 5. 8

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.