Fijne #tweetsgiving en #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, is het ronduit geweldig. Thanksgiving is eigenlijk helemaal geen feestdag zonder eerst God te danken... dankjewel God! Je hebt mij en mijn familie dit jaar echt gezegend. Mijn zoon en dochter zijn de grootste geschenken die ik ooit in mijn leven heb gekregen. Ik ben niet altijd de beste vader ter wereld – soms mis ik kansen vanwege zaken – maar het kan niet wegnemen van hoe ik me voel. Als ik het morgen allemaal zou verliezen, zouden mijn kinderen nog steeds een glimlach op mijn gezicht houden.

Bedankt vrienden

Ik begon een lijst te schrijven van de mensen en bedrijven om dit jaar te bedanken en het schrok me echt doodsbang… na ongeveer 50 begon ik te zweten dat ik iemand zou vergeten! Er is een kerngroep van vrienden waarmee ik werk en die ik moet noemen, waaronder Adam Small van Connectief mobiel, Mark Ballard van Schors Wilde eend en Jason Carr uit De bonenkop. Ik heb de afgelopen maanden elke dag met deze jongens gewerkt en ze moedigden me aan, maakten het me moeilijk en moedigden me aan om groter en beter te doen. Omring jezelf met goede mensen en je zult altijd succesvol zijn.

PS: Mark gaat na Thanksgiving terug naar San Diego. Mark zal worden gemist en het spijt me dat we zijn bedrijf hier in Indianapolis niet tot een succes hebben kunnen maken... het is voor velen een moeilijk jaar geweest.

Bedankt lezers!

Zoals altijd is een blog niet echt een medium, tenzij mensen luisteren en meedoen. Ik ben dankbaar voor het voortdurend groeiende lezerspubliek van Martech Zone en voor de nieuwe bloggers die hier kwaliteitsposts en verschillende stemmen hebben geleverd.

Bedankt collega's

Ik kan dit bericht niet doen zonder Chris Baggott te bedanken en Compendium. Ik had dit bedrijf niet kunnen starten zonder de steun die ze hebben geboden. Met dank aan Kyle Lacy voor de inleiding tot Wiley die vervolgens is uitgegroeid tot het boek dat ik aan het schrijven ben. En natuurlijk dankzij Chantelle Flannery voor het helpen van het schrijven van het boek!

En tenslotte

Dankzij Ryan Cox die dit idee bij mensen hebben verspreid om geld in te zamelen voor #tweetsgiving. TweetsGiving is een wereldwijde viering die de wereld wil veranderen door de kracht van dankbaarheid.

24 november? 26, 2009, zal dit 48-uur durende evenement, gecreëerd door de Amerikaanse non-profitorganisatie Epic Change, deelnemers aanmoedigen hun dank uit te spreken met behulp van online tools en bij live evenementen. Gasten zullen worden uitgenodigd om te geven voor een gemeenschappelijk doel tijdens evenementen die over de hele wereld worden gehouden ter ere van de mensen en dingen die hen dankbaar maken.

Voor degenen onder u in Indianapolis, kom langs Scotty's Brewhouse vanavond in het centrum van Indianapolis, waar wat geld wordt opgehaald.

5 reacties

  1. 1

    Heel erg bedankt voor het meedoen Doug! Zoals u zei, danken we in de eerste plaats God. Maar net zo belangrijk: de vruchten van zowel ons geloof in God als ons harde werk bewijzen ons voortdurend waarom we zo gezegend zijn en dankbaar zouden moeten zijn! Ik waardeer je vriendschap, steun en verdere steun met #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Je bent een man onder de jongens, en ik waardeer het enorm!

  2. 2
  3. 3

    Ik ben een mede-blogger van de # tweetsgiving-campagne van dit jaar. Ik heb genoten van je post, vooral de foto van jou met je kinderen. Het lijkt erop dat ze best trots zijn op hun vader! Ik hoop dat je een geweldige Thanksgiving hebt!

  4. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.