De bèta van Awesome Authors is live

geweldige auteurs

Een deel van onze rebranding was het bedenken van een unieke functie speciaal voor Martech Zone. Hoewel ik deze site noem mijn blog, Ik wil echt dat de blog een verzameling meningen is van andere professionals in de branche. Soms ben ik het niet eens met wat hier wordt geschreven... maar ik steun het feit dat we allemaal verschillende perspectieven op de industrie hebben. Ik vind het belangrijk dat lezers ook worden blootgesteld aan verschillende opvattingen. En natuurlijk moedig ik iedereen aan om doe het aan in de reacties!

Hoe dan ook, ik ben ook altijd op zoek naar manieren om de andere bloggers aan te moedigen om een ​​bijdrage te leveren. Een van de ideeën is vandaag gerealiseerd. Stephen ColeyVan DK New Media (ons bureau), heeft de eerste bèta van de Awesome Authors-plug-in gepubliceerd!

geweldige auteurs

Als u naar de onderkant van onze pagina scrolt, kunt u met de muis over een van de auteurs gaan om hun bios, links naar hun nieuwste blogposts en een link naar hun startpagina te zien. U kunt door alle auteurs bladeren met behulp van de linker- en rechterpijltjes. De plug-in is gebouwd met jQuery en Ajax (compatibel met WordPress), dus het laadt niet alle auteursgegevens vooraf en vertraagt ​​het laden van de pagina.

We willen de plug-in widgetiseren en enkele extra functies toevoegen, evenals een robuuste beheerpagina. Natuurlijk werkt Stephen hieraan tussen de verplichtingen van de klant door, dus soms duurt het langer dan we zouden willen! Maar hij doet geweldig werk en de plug-in ziet er geweldig uit!

Een reactie

  1. 1

    Ik hou ervan! En natuurlijk ben ik dol op de voorbeeldafbeelding die je hebt gekozen. 🙂

    Nu heb je me geïnspireerd om meer berichten bij te dragen aan The Marketing Tech Blog!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.