De beste opmerking die ik ooit heb ontvangen op mijn blog

Glimlach en proostMijn blog heeft de afgelopen maanden behoorlijk wat aandacht gekregen en mensen zijn overdreven aardig in hun opmerkingen. Dat mensen de tijd nemen om mij een compliment te geven of mij te bedanken is geweldig. Het drijft me echt om te proberen meer moeite te doen voor elke afzonderlijke post. Ik heb leuke reacties gehad sinds ik de blog begon, maar ik moet deze brief met jullie delen. Het maakte mijn dag absoluut goed! Het is ook een bewijs van hoeveel impact een blog kan hebben. Vóór deze notitie wist ik niet eens dat Mitch een lezer was ... bekijk zijn notitie:

Douglas,

Ik ben een oude lezer en abonnee van uw blog. Ik wilde je een e-mail sturen om je te laten weten wat ik van plan ben.

Ikzelf en een vriend, beiden student aan de McGill University in Montreal, Canada, hebben zojuist een nieuw online klantenservicebedrijf gelanceerd. We hebben veel van de lessen van uw blog gebruikt bij het ontwikkelen van dit nieuwe bedrijf van ons.

Ons bedrijf heet ClixConnect en biedt een uiterst innovatieve service voor het bieden van online klantenondersteuning. Wat we doen is in feite een uitbestede live-chatservice aanbieden voor de websites van mensen (met behulp van de kleine live-chatknoppen die u op websites ziet). Website-eigenaren kunnen reageren op chatvragen wanneer ze beschikbaar zijn, en wanneer ze niet beschikbaar zijn, zal iemand van ons callcenter namens hen 24/7/365 reageren op vragen.

Dat is de helft van de innovatie. Het enorm innovatieve onderdeel van ClixConnect is dat we ook een nieuwe technologie in onze software hebben die geautomatiseerde chat-aanbevelingen voor klanten mogelijk maakt, gebaseerd op het product dat ze bekijken. Stel dat iemand op een website naar een rood t-shirt kijkt, dan kan een geautomatiseerd chatvenster verschijnen waarin een blauwe broek wordt aanbevolen.

We hebben ongeveer 6 maanden besteed aan het plannen hiervan en hebben samengewerkt met mensen in Canada, de VS, Roemenië en Pakistan om het te lanceren.

Ik wilde je even laten weten dat de inzichten over Martech Zone hebben ons echt geholpen om te komen waar we nu zijn, en we stellen het oprecht op prijs.

Nogmaals bedankt Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill University BCom 2008

Ik ben echt gevleid! Wat een geweldige brief. Ik kan je niet vertellen hoeveel het lezen van die notitie voor mij betekende. Veel succes met Clixconnect, Mitch! Ik ga je aanvraag bekijken en zal ernaar blijven streven om je inhoud te bieden die helpt!

7 reacties

 1. 1

  Dat is heel gaaf, vooral als je van een student komt. 18 maanden geleden vertrok een van mijn medewerkers naar de Graduate School in Europa. Hij bezocht 4 weken geleden en vertelde me dat de PR en strategische bedrijfsmethodologieën die ik met hem had gedeeld tijdens de job hier, hem een ​​krachtig concurrentievoordeel hadden gegeven ten opzichte van zijn collega's. Op dat moment had hij geen idee.

  Ik was diep ontroerd omdat hij een goede kerel is en hij veel geweldige dingen in zijn leven zal doen.

  Ik ben er zeker van dat er vele anderen zijn zoals Mitch die door jouw werk zijn bekrachtigd.

  • 2

   Bedankt Neil… opmerkingen en brieven als deze zijn beslist inspirerender dan welke bonus dan ook. Het voelde echt goed om dit te lezen.

   Veel van mijn blog is gebaseerd op reacties, dus ik denk dat het een notitie is waar we ons allemaal goed bij kunnen voelen!

 2. 3

  De interactie die ik krijg door reacties te ontvangen, is het meest lonende deel van het schrijven van mijn blog, en het helpt me om naar steeds betere inhoud te streven.

  Het is een geweldig verhaal Doug, en het product dat ze hebben bedacht is een fantastisch idee, misschien denk ik er zelfs over om het in de toekomst te gaan gebruiken.

  Ik heb zeker veel van je aanbevelingen op mijn blog gebruikt en ben nu bijna 200 lezers (na slechts een paar maanden) op feedburner, en dat komt mede door jou.

  Ga zo door,

  Nick

 3. 5

  Ik weet dat je je daardoor geweldig voelde! Zulke opmerkingen geven je altijd een speciaal gevoel.

  Ik heb een groot aantal loerders op mijn blog, veel van hen sturen me van tijd tot tijd e-mail en af ​​en toe komen ze naar buiten en
  Soms hebben hun opmerkingen een grotere impact op mij dan die van mijn vaste lezers, simpelweg omdat het volkomen onverwacht was. 🙂

  Ik heb je website ongeveer twintig minuten geleden ontdekt. Ik heb al heel wat van je berichten gelezen en ik heb een bladwijzer / link naar je gemaakt, zodat ik terug kan komen als ik meer tijd heb.

  Ik heb er serieus over nagedacht om mijn blog naar een hoger niveau te tillen en informatie van websites, zoals die van jou, zal me zeker helpen om mijn dromen waar te maken.

  Ik blog al meer dan twee jaar, maar mijn doelen van de afgelopen maanden zijn aan het veranderen.

  • 6

   Bedankt Vegan Momma! Ik zal ook uw site bekijken. Ik ben geen veganist, maar ik heb ongelooflijk veel respect voor de toewijding die daarvoor nodig is. En natuurlijk ben je een moeder, de zwaarste baan die er is! Ik ben een alleenstaande vader, dus ik probeer (en faal) om beide hoeden te dragen.

   Laat me weten of ik je ergens mee kan helpen!

 4. 7

  Bedankt Douglas,

  Ik ga zeker vragen stellen. Op dit moment weet ik niet wat ik moet vragen! Marketing, voor mijn blog, is nog steeds erg nieuw voor mij. Ik luister, lees en leer.

  Ik ben een alleenstaande moeder en ja, ik weet wat je bedoelt met het proberen om beide hoeden te dragen. 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.