The Domino Project: Trust Yourself Schrijfuitdaging

Als een fan van Het Domino-project, Zal ik deelnemen aan de Vertrouw op jezelf Schrijfuitdaging, een "online initiatief en een schrijfuitdaging van 30 dagen die u aanmoedigt om naar binnen te kijken en uzelf te vertrouwen." Elke dag ontvang ik een schrijfopdracht via email, die ik op mijn blog kan plaatsen, in mijn dagboek kan schrijven, enz. In de wereld van corporate blogging verliezen we ons soms aan de merken die we elke dag proberen te verkopen. Ik denk dat dit project een geweldige manier is om persoonlijk schrijven en bloggen aan te boren, waardoor zakelijke blogvaardigheden worden verbeterd.

Begin vandaag met het schrijven van een bericht of fragment door de prompts geleverd door verschillende auteurs betrokken bij dit project. Doe met ons mee in deze uitdaging en voel je vrij om je berichten met ons te delen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.