De apparatuur en apps die me aan het werk houden

Depositphotos 2580670 origineel

De afgelopen zes maanden waren uitdagend omdat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen. De grootste uitdaging is de cashflow… je komt er snel achter dat, hoewel je hard werkt, er niet per se geld binnenstroomt. Als gevolg daarvan ben ik slank en gemeen. Ik heb op dit moment niet eens echt naar kantoorruimte gewinkeld.

Ik dacht dat ik een uitsplitsing van mijn instrumenten van het vak zou delen. Ik heb niets speciaals en werk er echt aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 • MacBookPro - Ik heb niet het nieuwste, maar dit is absoluut mijn werkmotor. Ik wou dat ik een nieuwer model had, maar ik stel de kosten een tijdje uit. Mijn Mac draait Leopard briljant, maar sluit een grote tweede monitor aan en het komt tot stilstand. Dit zal mijn grootste uitgave zijn in 2010 als ik wil upgraden.
 • Extra snoer voor mijn MacBookPro - elke laptop moet worden geleverd met minimaal 2 snoeren… één om op het werk te laten en één om in je tas te bewaren! Periode!
 • Western Digital 250 Gb USB-schijf - dit is mijn primaire opslag voor klantgegevens, waarvan ik ook online een back-up maak. Ik zou ook graag een Time Capsule voor het thuiskantoor.
 • Blackberry 8330 - dankzij Adam voor het aanbevelen van deze telefoon. De helft van mijn brein zit in deze telefoon. Het is gesynchroniseerd met Google Apps, heeft nu een camera, Evernote, Twitter, Facebook en zelfs Foursquare.
 • Draai Mino HD - videoclips krijgen is een uitdaging voor iemand die zoveel schrijft, maar dit is de ultieme HD-camera voor de klus! Gecombineerd met iMovie en Camtasia voor Mac - films maken kan niet eenvoudiger.
 • Blue Snowflake microfoon - Ik heb nogal wat presentaties en audio-opnames gemaakt met deze microfoon en het is fantastisch. Veel beter dan de standaard laptopmicrofoon!
 • Sony oordopjes - gecombineerd met Pandora's desktop widget (betaalde service), je kunt hier gewoon niet fout mee gaan. Ze annuleren alles.
 • Ogio koerierstas van eBags. Deze tas (Hip Hop-model) is ronduit geweldig ... zes maanden lang gesleept, gegooid en geslagen worden en hij ziet er nog steeds gloednieuw uit. Ik wou dat de schouderbanden wartels hadden.
 • iPod Touch - Ik kan nog steeds met alle apps spelen, jongens. Misschien geef ik deze aan de kinderen en krijg ik een nieuw model, maar ... Bill vertelt me ​​dat de nieuwe microfoons hebben ingebouwd!
 • FreshBooks - Al mijn klantenfacturering gebeurt met Freshbooks. Ik heb nu twee andere vrienden die het gebruiken ... het is een ongelooflijke Software as a Service-oplossing voor het beheren van uw klanten.
 • dropbox - Dit is verreweg het beste online back-up- en bestandsbeheersysteem dat ik heb gebruikt. Het is rechtstreeks geïntegreerd met zowel OSX als Windows voor eenvoudig slepen en neerzetten. Ik heb een heleboel vrienden die het gebruiken en we sturen grote klantbestanden gemakkelijk heen en weer.
 • Google Apps voor e-mail - de rest van de apps is behoorlijk slecht in vergelijking met Office (sorry Google), maar Google Apps is de prijs van $ 50 per jaar alleen voor zakelijke e-mail waard. Mijn vermogen om meerdere e-mail- en agendatoepassingen te synchroniseren en te beheren is fantastisch.

My # 1 toepassing van 2009 is zonder twijfel Tungle. Ik had onlangs een ontmoeting met iemand die het had over hoe vaak ze aan de telefoon en in e-mail waren om afspraken te plannen. Tungle maakt het ongelooflijk eenvoudig. Het synchroniseert ook moeiteloos met Google-agenda's - dus elke keer dat ik een planningsfout heb - is het meestal dat ik het niet goed heb opgenomen.

2 reacties

 1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.