Er is genoeg ruimte ...

My Pa stuurde me dit per e-mail en het was gewoon te grappig om niet te delen.

Dit is een advertentie voor Saskatoon Restaurant, Greenville, South Carolina, en kan als T-shirt worden gekocht.

Ik test ook de functie 'Blog deze foto' van Flickr. Het is een behoorlijk coole functie waarmee je een lay-outsjabloon kunt maken en een afbeelding met een blogpost rechtstreeks vanuit hun interface naar je blog kunt posten met behulp van de externe postfunctie van je blog. Toen ik het voor het eerst plaatste, stond er dat het 'mislukt' was en dat ik het opnieuw moest proberen. Het was echter niet mislukt, dus wees voorzichtig als je dat merkt!

Dat is dezelfde functie die ik gebruik om mijn dagelijkse links van Del.icio.us te posten.

2 reacties

  1. 1

    Wat een geweldige aandachtstrekker. Ik heb soortgelijke advertenties gezien voor steakhuizen die me altijd aan het lachen maken (op een soort van schuldige manier natuurlijk).

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.