Dit verdient een blogpost ... Bedankt, Kathy!

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het plaatsen van mijn dagelijkse links op een enkele blogpost op mijn site. Ik deed het op die manier om een ​​paar redenen:

  1. Ik had niets toe te voegen aan het gesprek, maar ik wilde absoluut dat mijn lezers deze kleine 'juwelen' aan informatie zouden vinden.
  2. Ik wilde niet uitbarsten wat alle anderen al hadden geschreven. Ik kan je niet vertellen hoe frustrerend het was en is dat ik 100 feeds doorloop op mijn reader pre-iPhone, iPhone en post-iPhone. Als het gewoon regurgitatie is, gooi dan een link omhoog en ben er klaar mee.

Ik heb geen klachten over de links gehoord - alle reacties waren eigenlijk positief. Ik hoop dat je het leuk vindt om op deze manier de informatie over te brengen die ik opneem.

Dit bericht is echter anders. Ik kan er niet zomaar naar verwijzen zonder enige aantekening. In alle blogs waarnaar ik op mijn site heb verwezen, Gepassioneerde gebruikers creëren is verreweg een van mijn favorieten.

Hier is een eenvoudig voorbeeld van hoe krachtig deze blog is, Kathy Sierra vatte samen waar ik voor vecht en waar ik elke dag aan werk van mijn fulltime baan met twee eenvoudige beelden:

Over functieontwikkeling:

Featuritis

En over software bij consensus:

Domme groepen

Ik heb op veel blogs gereageerd, maar vermeed links naar de vreselijke situatie waarin Kathy zich bevond. Kathy was het doelwit van enkele schokkende en angstaanjagende berichten en bedreigingen op een andere site. Ik wil Kathy's mond niet in de mond leggen, maar afgaande op haar schrijven heeft het duidelijk alles veranderd. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe dit was om door te gaan en mijn gedachten en gebeden zijn bij Kathy.

Kathy verlaat bloggen vanwege de massale blootstelling die het met zich meebrengt. Veel mensen moedigen Kathy aan om door te gaan met haar blog, maar dat vind ik helemaal niet eerlijk. Kathy was zo gul met haar blog, het was geweldig. De inhoud van de blog had gemakkelijk gemaakt kunnen zijn in een editie of twee van Hoofd eerst boeken, maar in plaats daarvan kregen we deze fantastische gedachten gratis.

Bedankt, Kathy! Als je focus lag op het helpen of veranderen van één persoon met je blog, dan ben je bij mij geslaagd. Ik kijk uit naar je volgende passie! Ik zou graag zien dat je alle informatie van je blog samenvoegt tot een fantastisch boek ... misschien kun je een gesloten modelwebsite of nieuwsbrief hebben die doorgaat en je de veiligheid biedt die je verdient.

Misschien een Head Start-gids voor ontwikkeling en beheer van softwareproducten? Zorg ervoor dat u deze 2 afbeeldingen bijvoegt - ze vertellen het hele verhaal!

Een reactie

  1. 1

    Helemaal mee eens. Kathy's blog was een van de allereerste waarop ik me abonneerde en sindsdien is het een juweeltje gebleken. Ik herinner me dat ik niet minder dan een dozijn artikelen las en meteen daarna "wauw" ging. Het is een van die blogs die je blijft verbazen met de diepgang en het begrip van zakelijke klantrelaties en de bruikbaarheid van software.

    Eerlijk gezegd ben ik echt serieus pissig op degene die dit heeft gedaan en ervoor gezorgd dat hier een einde aan kwam. Ik denk dat we nu alleen maar de oude dingen kunnen opgraven en leren, zoals je hier deed.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.