De winkelwagen van Thrive Market is briljant verleidelijk

Voeg toe aan winkelwagen

Ik ben weer begonnen met gezond eten en zag een advertentie voor Sterke markt. Het is echt een geweldige online speciaalzaak waar gebruikers hun site kunnen filteren op vrijwel elke specialiteit, van grasgevoerd tot kleurstofvrij, paleo, veganistisch en tientallen andere opties. Ik dwaal af ... maar vergeet niet om het te bekijken en mijn link hierboven te gebruiken, zodat ik gratis dingen krijg.

Nadat ik wat gezonde snacks had gevonden, heb ik er een paar aan mijn winkelwagen toegevoegd. Ik klikte op het mandje om te zien hoeveel items ik erin had en werd overweldigd door wat ik daarna zag.

Toevoegen voor gratis verzending

Let op de onderkant van de winkelwagen? Toen ik mijn muis over de Betalen knop, direct eronder staat:

Voeg $ 2 toe aan je winkelwagentje en ontvang gratis verzending!

Ze hebben me. Ik ga terug naar winkelen en voeg nog een artikel toe aan mijn winkelwagen. De winkelwagen is bijgewerkt en vermeldt nu:

Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing!

Boom. Maar die stiekeme winkelwagen optimalisatie pro's zijn nog niet klaar… ze blijven ook nog een aanbieding toevoegen boven de uitcheckknop. Daar heb ik niet op gebeten ... maar alleen omdat een chocolade-amandelreep hoogstwaarschijnlijk niet op mijn lijst met toegestane etenswaren staat.

Winkelwagen aanbieding

Voor het geval je je afvroeg, de Primal beef jerky was geweldig. De Kale Crunch? Niet zo veel.

3 reacties

  1. 1
  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.