Top Adsense-onderwerpen: Ajax, Flash, WordPress en Firefox

Een paar weken geleden ben ik geïntegreerd Adsense met Google Analytics (Tip # 4). Ik ben al gefascineerd door de resultaten. Google Analytics heeft een omgekeerd doelpad waar u het pad kunt zien dat bezoekers hebben gebruikt voordat ze op de advertentie klikken. Gewapend met deze informatie zou men twee verschillende standpunten kunnen innemen:

  1. Ik kan meer geld verdienen als ik over deze onderwerpen blijf schrijven.
  2. Er is vraag naar inhoud op deze gebieden - zo erg zelfs dat mensen bereid zijn op advertenties te klikken om het te krijgen!

Met slechts een paar weken analyse onder mijn riem, zal ik de inhoud van mijn blog niet veranderen om extra advertentie-inkomsten te krijgen. Maar ... het lijkt erop dat mensen mijn blog vinden en deze vervolgens verlaten via advertentielinks wanneer ze niet de informatie vinden die ze nodig hebben voor de onderwerpen die ze zochten. Hier is een coole kijk op de statistieken met het omgekeerde doelpad:

Adsense-analyse

Die onderwerpen? Ajax, Flash, WordPress en Firefox. WordPress is een van de 'hot'-onderwerpen op mijn blog met meer hits op WordPress-getagde onderwerpen dan waar dan ook. Ik werk momenteel aan een WordPress Sidebar Widget, omdat deze wenselijk zijn en mijn blog aan extra lezers kunnen blootstellen.

Wat betreft Ajax, Flash en Firefox… ik zal moeten zien waar ik die naartoe wil brengen. Ik ben een grote fan van Ajax, maar heb niet veel Flash-ervaring (mijn vriend Bill heeft er veel meer). En natuurlijk ben ik dol op Firefox, het is add-on-technologie, en firebug​ Firebug is het essentiële ontwikkelingstool voor elke webontwikkelaar.

Dus ... schrijf over die onderwerpen om aan de vraag te voldoen en je kunt er meer geld mee verdienen! Analytics is cool!

2 reacties

  1. 1
  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.