2 reacties

  1. 1

    Ik ben bij jou Doug. Ik wil widgets zo leuk vinden, maar ze laten me altijd meer verlangen. Ik wil erin komen, ze aanpassen, ze matchen met mijn site en dat kan ik nooit. Dus ik neem altijd mijn toevlucht tot hard-coderen en alles met de hand bouwen. Misschien ben ik gewoon een sukkel voor de voldoening die ik krijg om zelf iets te bouwen.

  2. 2

    Ik ben een inhoudelijke man en verantwoordelijk voor de resultaten of het ontbreken daarvan voor acht sites, waaronder de mijne. Ik word er maar al te vaak (en pijnlijk!) Aan herinnerd hoe weinig er nodig is om een ​​bezoeker te laten ontsporen. Kortom, als u iets op uw site plaatst, kan het er maar beter zijn om de gebruikerservaring echt te verbeteren en / of mensen naar een conversie te bewegen. Naast deze twee dingen brengt u de zakelijke doelstellingen van de site in gevaar.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.