Tweaks: overgaan naar een breder formaat

Ik heb dit weekend op een paar sites gewerkt voor een vriend van mij in Vancouver. Daarbij heb ik een aantal statistieken grondig bekeken en een flink aantal ontwerpwebsites op internet bekeken. Ik besloot mijn lay-out te verbreden om het gemakkelijker te kunnen lezen. Ik ga hier een enquête over houden - laat me weten of je het leuk of niet leuk vindt. Ik wil mijn bezoekers met een snelheid van 800 x 600 of lager niet wegpoetsen, maar dat is slechts 3% van mijn bezoekers. Daarom denk ik niet dat het een kerngroep is van mijn lezers.

Terwijl ik blijf werken aan de sites van andere klanten, ga ik met deze nieuwere breedtes werken, afhankelijk van hun publiek. Ik hoop dat je het leuk vind!

2 reacties

  1. 1

    Ik heb je oude lay-out niet gezien, maar ik vind deze met het Anaconda-thema echt leuk. Het lettertype is ook erg prettig voor de ogen .... Is dat het standaard anaconda-lettertype?

  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.