Hey Twitter, ik heb advertenties geprobeerd en hier is wat er is gebeurd

twitter mislukt walvis

Ik heb gemengde recensies gelezen op Twitter Advertising. Omdat ik het zelf niet had gebruikt, dacht ik dat het de moeite waard zou zijn om een ​​kans te geven. Ik zou graag wat meer mensen naar het Twitter-account van Marketing Technology willen lokken en ik wilde zien of sommige advertenties zouden helpen. Ik denk dat ik er niet achter kom.

Hey @TwitterAds, ik heb geprobeerd om geld met je uit te geven, maar je wilde me niet toestaan

Ik navigeerde zorgvuldig door de filteropties om mijn publiek te beperken. Ik koos Marketing als een categorie, plaatste een aantal trefwoorden uit onze categorieën om te targeten en leverde zelfs een paar dozijn andere gebruikersaccounts om ook hun volgers aan te trekken.

Toen ik de targeting had voltooid, kreeg ik de mogelijkheid om een ​​van mijn tweets te selecteren of mijn eigen te bouwen. Ik koos ervoor om mijn eigen te maken. Nogmaals ... Ik heb geruime tijd besteed aan het maken van een bericht om te testen en een mooie afbeelding ervoor.

En toen probeerde ik de Twitter-kaart te publiceren ... merk de fout op:

Twitter-advertentie publiceren mislukt

Grrr…

Geen probleem, zeg ik tegen mezelf. Ik zag dat er rechtsboven een knop Opslaan is om je campagne op te slaan. Dus ik klik op opslaan en ... merk de fout op:

Twitter-advertentiecampagne mislukt

Ik heb absoluut geen idee wat ik nu moet doen. Ik kan niet al het werk dat ik heb gedaan op het gebied van de campagne opslaan en kan niet al het werk dat ik aan de advertentie heb gedaan, opslaan.

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.