Twitter Analytics is gearriveerd

logo clicky

Clicky is ongelooflijk eenvoudig analytics pakket dat indruk op me blijft maken voor gebruik op elk blogpakket. Een opwindende functie die onlangs is toegevoegd, is een aantal geweldige Twitter-monitoring:

Twitter Analytics

Het integreren van Twitter-statistieken in je Analytics-pakket is een prima idee. De regel die ik heb ingesteld om mij of mijn blog te vinden is:

douglaskarr OF "douglas EN karr" OF "doug EN karr" OF martech.zone

Het geeft me details van mijn communicatie op Twitter of van andere mensen die over mij communiceren, inclusief Totaal aantal tweets, Antwoorden, Links, Positieve toon, Retweets, Vragen, Negatieve toon, Afzenders, Ontvangers en genoemde hashtags.

3 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Geweldige post doug. Bedankt voor de info hierover. Wij als marketeers moeten meer kunnen zien dan alleen Twitter is een top verwijzende site als we kijken naar de webanalyses van onze klanten. Blij om te zien dat Clicky hierin het voortouw neemt.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.