Voeg een Twitter-pictogram toe aan uw blog

twitter zoeken

Ik breng niet zoveel tijd door als ik zou willen op Twitter, maar het heeft zich echt bewezen als een geweldige tool - met veel verschillende toepassingen. Een van die toepassingen voor mij is het gebruiken om mijn berichten automatisch aan te kondigen, zodat al mijn volgers weten wanneer ik op mijn blog heb gepubliceerd. Het is geautomatiseerd met behulp van de Twitter Updater-plug-in voor WordPress.

Het is zo mainstream geworden dat ik besloot het toe te voegen aan mijn verzameling Feed, e-mail en mobiele pictogrammen in mijn zijbalk. Probeer hoe ik ook zou kunnen om een ​​pictogram te vinden, maar ik ben er geen op het net tegengekomen. Dus - ik besloot om mijn eigen te maken:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Voel je vrij om download alle Twitter-pictogrammen en zelfs het Illustrator-bestand dat ik heb gebruikt om ze te ontwerpen. Aangezien ik geen grafisch kunstenaar ben, maakt het mij niet uit waar en hoe je ze gebruikt en of je ze verbetert. Hopelijk, Twitter ook niet!

Krijg je eigen Twitter T-shirt, Ook!

16 reacties

 1. 1
 2. 3

  Hallo Douglas,
  Heel erg bedankt voor het delen van deze pictogrammen. Ze waren precies wat ik zocht om iets te veranderen ten opzichte van de 'Twitter Boxes' die ik tot nu toe heb gebruikt.
  Ik heb al een pictogram toegevoegd in de zijbalk van een van mijn blogs en het ziet er goed uit.
  Bedankt voor het delen!

 3. 4

  Ik heb zojuist deze plug-in toegevoegd en afgezien van het feit dat ik mijn e-mailadres waarmee ik mijn Twitter-account had geregistreerd (doh!), Niet meer wist, werkte het als een traktatie zodra ik de juiste erin had gestopt. Bedankt.

 4. 5

  Ik hou van het pictogram! Wie weet heb je zojuist het nieuwe Twitter-pictogram gemaakt. Ik zal moeten zien of ik dit in de nieuwe website kan krijgen voordat het later deze week wordt gelanceerd.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, heb je een perfecte pil ingenomen of zoiets? Want dit is gewoon PERFECT. Ik dacht er net aan om Twitter toe te voegen aan mijn persoonlijke blog en mijn webdesignblog. En BAM, hier zijn ze!

  Nogmaals, net als uw contactformulier-plug-in, een uitstekende en zeer nuttige tool.

 8. 10

  Wauw, perfect! Ik heb net gegoogeld om een ​​leuk twitterpictogram te vinden nadat ik het zoeken naar iets op Twitter had opgegeven. Goed werk, en ik zal dit op verschillende plaatsen gebruiken omdat ik verschillende sites heb.

  Heel erg bedankt!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Bedankt, Doug. Momenteel start ik een site bij Blogger en ik was op zoek naar een cool Twitter-pictogram, deze pagina kwam bovenaan de resultaten te staan. Nogmaals bedankt, en je kunt er zeker van zijn dat ik hier regelmatig zal zijn, deze site is een schat aan informatie en bronnen.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.