Knijp wat nieuwe bezoekers binnen met Tynt

tynt

Iedereen is op zoek naar manieren om hun inhoud, de Martech Zone is niet anders. Veel van uw lezers zullen uw inhoud lezen en vervolgens fragmenten kopiëren en plakken om naar anderen te sturen of in hun eigen berichten in te sluiten. Tynt is een service die u eenvoudig kunt insluiten en die de kopie detecteert en uw URL toevoegt aan de gekopieerde inhoud. Wanneer u de inhoud ergens anders plakt ... voilà ... uw inhoud wordt samen met een link terug naar uw site geplakt.

Hier is een geweldige video waarin de service van Tynt wordt uitgelegd:

Tynt spreekt over de kracht van de link met betrekking tot SEO. Als iemand de inhoud plakt en publiceert, heb je een mooie link terug naar je site. Ik veronderstel dat dit in orde is, maar ik zie eigenlijk meer waarde in het feit dat er een link is voorzien voor lezers om in e-mails en andere locaties te klikken.

In de afgelopen maand heeft Tynt ontdekt dat mijn inhoud 703 keer is gekopieerd en dat het resulterende aantal bezoekers 4 was. Er zijn nog eens 330 nieuwe links voor de inhoud gemaakt – in e-mailclients, browserwerkbalken en andere documenten (niet allemaal naar het voordeel van SEO… maar misschien een paar!). Deze statistieken zijn niet genoeg om wild van te worden, maar het is genoeg voor deze eenvoudige service. Op zijn minst vind ik het geweldig dat ik de eer krijg als mensen mijn inhoud kopiëren en naar hun netwerk sturen.

Tynt biedt ook een aantal gedetailleerde rapporten over welke inhoud is gekopieerd en geplakt - dit kan van onschatbare waarde zijn als u begint te onderzoeken welke inhoud op uw site populair is. Test het zelf - kopieer wat inhoud van dit bericht en kopieer het naar een e-mail.

Nog een laatste opmerking... ik weet niet meer hoe ik Tynt heb gevonden... maar ik weet zeker dat een van mijn vrienden of lezers me erover heeft verteld en ik ben vergeten wie! Als jij het was ... laat het me weten en ik zal dit bericht bijwerken met wat krediet.

2 reacties

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.