Onder de indruk van de overweldigende functies van Google Wave

google wave

Ik gebruik Google Wave nu al een aantal maanden. Toen ik voor het eerst over Wave hoorde, dacht ik dat het misschien wel interessant klonk. Ik keek toen naar de ongelooflijk lange video over de tool en werd overweldigd door de kracht en het potentieel van wat een op handen zijnde revolutie in online communicatie leek te zijn.

Nadat ik een uitnodiging had aangevraagd en eindelijk toegang had gekregen tot de dienst, begon ik langzaamaan verbindingen op te nemen met andere vrienden en collega's die ook toegang hadden tot Google Wave. Voor een communicatiemiddel is het veel minder nuttig als je toch niet dagelijks kunt praten met de mensen met wie je regelmatig contact hebt.

Google Wave belooft kansen te bieden voor het organiseren van evenementen, het delen van communicatie en documenten gelijkmatig verdeeld. U kunt foto's, ideeën, video's, notities, documenten en zelfs games delen op hetzelfde platform binnen een bestaand browservenster.

De realiteit is dat ik de echte revolutie in communicatie nog steeds niet zelf heb meegemaakt. Het meest uitgebreide gebruik dat ik heb gezien van Google Wave is de samenwerking die ik heb gedaan met een vriend van mij die schrijft voor een van mijn blogs. We delen doelen, ideeën, vragen en strategieën met elkaar in een Wave en dat werkt goed.

Ik wacht echter nog steeds tot het echt van de grond komt. Ik denk dat de manier waarop ze het gebruik in overdrive zouden kunnen zetten, zou zijn om het bestaande bijna te vervangen Gmail functionaliteit met Google Wave. Oh, en terwijl ze toch bezig zijn, gewoon opnemen Google Documenten en Google Chat daar ook. Misschien zelfs een beetje Google Groups ook over te dragen.

Ik denk nog steeds Google Wave zal een revolutie teweegbrengen in online communicatie. Ik denk gewoon niet dat het zal gebeuren totdat een nog bredere gebruikersbasis in staat is om op het platform en andere te komen Google diensten zijn opgenomen of geëlimineerd.

3 reacties

  1. 1

    Jason, je hebt zojuist in een paar korte alinea's samengevat, precies wat ik voelde over Google Wave. Ik wilde echt dat het de manier waarop ik werk volledig radicaal zou veranderen, maar ik voelde me erg teleurgesteld.

  2. 2

    Jason, geweldige post! Het publiek hier blootstellen aan het gebruik van Wave door een echte technoloog en blogger was al lang geleden. Bedankt!

  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.