Uw marketingplatforms zijn niet zo nauwkeurig als u denkt

Veel mensen realiseren zich de beperkingen van analytics en marketingplatforms bij het meten uniek bezoekers. De meeste van deze platforms meten een bezoeker door een koekje, een klein bestand waarnaar elke keer dat een bezoeker terugkeert naar de site met dezelfde browser, wordt verwezen. Het probleem is dat ik uw site niet opnieuw vanuit dezelfde browser kan bezoeken ... of dat ik mijn cookies kan verwijderen.

Als ik je site bezoek op mijn gsm, tablet, laptop en desktop ... ben ik net 4 unieke bezoekers geworden. Als ik mijn cookies een paar keer wist en terugkeerde naar uw site, werd ik gewoon nog meer unieke bezoekers. MediaMind maakt gebruik van een techniek die de aangepaste unieke bezoeker wordt genoemd en zij leggen het in deze video uit - door een eigen aanpassingsalgoritme toe te passen op uw kijkersstatistieken. Ze leggen hier de overrapportage van unieke bezoekers uit:

Het probleem is niet alleen uw analytics, echter. Het heeft een aanzienlijke invloed op geavanceerde online marketingplatforms die het gedrag en de demografische gegevens van de bezoeker in de loop van de tijd volgen. comScore voorspelt het verwijderen van cookies als een veel groter probleem. Van comScore, targetingnauwkeurigheid met behulp van cookies (percentage nauwkeurig geleverde vertoningen):

  • 70% voor 1 demo (bijv. Vrouwen)
  • 48% voor 2 demo's (bijv. Vrouwen van 18-34 jaar)
  • 11% voor 3 demo's (bijv. Vrouwen van 18-34 jaar met kinderen)
  • 36% voor behavioral targeting

Dit is niet bedoeld om uw analytics of uw marketingautomatiseringsplatform. Het is slechts een waarschuwing dat u vertrouwt op dit soort meldingsmechanismen. Voor marketeers is dit waar platforms met inloggegevens en integraties van derden uw bezoekers nauwkeuriger kunnen targeten via media en sessies. Als u wilt dat uw bezoeker inlogt op internet, in uw mobiele app of een andere interface, kunt u die bezoekers beter targeten en het aantal echte uniek bezoekers.

Trendinginformatie is veel belangrijker wanneer u deze statistieken gebruikt. De foutmarge tussen media zal niet drastisch veranderen - dus als het aantal unieke bezoekers in de loop van de tijd stijgt, dan doet u het juiste. Als dat niet het geval is, heb je waarschijnlijk wat werk te doen.

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    nyfv Onlangs had ik ECHT geen contant geld en debetschrijvingen aten me vanuit alle hoeken op. dat was TOT ik leerde om geld te genereren .. op INTERNET. Ik bezocht surveymoneymaker point net, en begon enquêtes in te vullen voor geld, en echt, ik ben veel beter in staat geweest om financieel rond te komen !! ik ben blij dat ik dit heb gedaan .. mKBu

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.