Onbemande marketingdrones

Phantom drone-camera

Afgelopen vrijdag had ik een geweldig debat met een vriend van mij, Bill Hammer. Zijn standpunt was dat het hebben van een enorm militair budget niets anders deed dan de economie begraven. Ik wierp tegen dat het leger in veel opzichten het equivalent is van de overheid die geld investeert in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en massaproductie. Ik zou hieraan willen toevoegen dat in het vak 'doden of gedood worden' de inzet niet hoger is als het gaat om de behoefte aan kwaliteit en productiviteit.

(Schrijf me alsjeblieft geen doodsbedreigingen voor 'oorlogsvreter' met dit bericht. Ik ben absoluut geen zeggen dat de prijs van technologie en massaproductie de moeite waard is om bloed over te laten lopen.)

Dat gezegd hebbende, bekijk het artikel van Gizmodo op onbemande marketingdrones. Invloed en automatisering! Natuurlijk weet ik niet zeker of dit een overwinning is voor de consument. Het laatste wat ik wil is een vlieg die mijn bluetooth-PDA laat zoemen en me vertelt dat deodorant het volgende blok in de aanbieding is.

Misschien had Bill een punt ...

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.