Bijgewerkte leespagina

Ik heb de Amazon WordPress-plug-in vandaag - het doet zijn werk! Ik heb mijn lezing pagina, maar dacht dat je het leuk zou vinden om te zien wat ik in al mijn vrije tijd doe :).

Op dit moment aan het lezen
In Cold BloodSlangen in pakken: wanneer psychopaten aan het werk gaanAls Harry Potter General Electric leidde: Leiderschapswijsheid uit de wereld van de tovenaarsSmall is the New Big: en 193 andere riffs, rantsoenen en opmerkelijke zakelijke ideeën

Mijn favoriete tijdschriften
Praktisch webdesignBusiness 2.0 (abonnement van 6 maanden) met $ 5 bonus

Mijn favoriete blogboek
Naakte gesprekken: hoe blogs de manier veranderen waarop bedrijven met klanten praten

Mijn favoriete LAMP-boeken
PHP en MySQL Web Development (3e editie) (Developer \ 's Library)

Mijn favoriete Cascading Style Sheets (CSS) Book
De zen van CSS-ontwerp: visuele verlichting voor het web (stemmen die ertoe doen)

Mijn favoriete Ajax-boeken
Professioneel Ajax (programmeur tot programmeur)Ajax-hacks (hacks)JavaScript en Ajax voor het web, zesde editie (visuele snelstartgids)

Mijn favoriete boeken uit Illustrator en Photoshop
Illustrator CS2 voor Windows en Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 voor Windows en Macintosh (Visual QuickStart Guide)

Mijn favoriete leiderschapsboeken
Breek eerst alle regels: wat de beste managers ter wereld anders doen

Mijn favoriete zakelijke en marketingboeken
Blink: de kracht van denken zonder na te denkenHet kantelpunt: hoe weinig dingen een groot verschil kunnen makenToestemmingsmarketing: vreemden in vrienden veranderen en vrienden in klantenPurple Cow: Transformeer uw bedrijf door opmerkelijk te zijnAlle marketeers zijn leugenaars: de kracht van het vertellen van authentieke verhalen in een wereld met weinig vertrouwenFreakonomics: A Rogue Economist verkent de verborgen kant van allesStrategische databasemarketing

Mijn favoriete boeken over technologie, ontwikkeling en productbeheer
De pragmatische programmeur: van gezel tot meesterCrypto: hoe de code rebelleert tegen de overheid Privacy opslaan in het digitale tijdperk

2 reacties

  1. 1

    Dat zijn veel boeken! Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd gewoon helemaal gestopt ben met lezen. Ik lees voornamelijk beleidsboeken over het witwassen van geld, financiële tijdschriften en dat soort dingen 😛

  2. 2

    Bedankt voor die lijst, er zijn er een paar die ik zeker ga bekijken.
    (Terzijde: ik moest lachen toen amazon suggereerde dat diegenen die geïnteresseerd zijn in het 'paarse koeien'-marketingboek ook geïnteresseerd zouden kunnen zijn in' Melkveehouderij en koeienverzorging vandaag '. Lees hoe moderne melkveehouders zorgen voor hun koeien en de omgeving. "
    Ik betwijfel een beetje dat ...

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.