Duet: gebruik je iPad als extra monitor

Gebruik de iPad voor een ander beeldscherm

Af en toe ontdek je een geweldige applicatie waarvan je je afvraagt ​​hoe je het ooit zonder hebt gedaan. Ik heb veel op locatie gewerkt met klanten en in coworking-faciliteiten in het hele land, maar ik vond het moeilijk om productief te zijn met slechts één scherm. Ik was verwend met meerdere schermen op kantoor en ik wilde iets voor onderweg.

Een studie in Utah wees uit dat werknemers een toename van 44% lieten zien produktiviteit voor teksttaken en een stijging van 29% voor spreadsheet-taken bij het verplaatsen van een enkele scherm een dubbel-controleren opstelling.

Dell

Ik heb een app voor iPad ontdekt, Duet, dat is ontworpen en gebouwd door een aantal Apple Engineers, en het was fantastisch. De latentie is ongelooflijk, ik kan nog steeds het aanraakscherm gebruiken en ik kan zelfs de aanraakbalk op het iPad-scherm inschakelen.

Hier is een foto van mijn externe bureau bij een van mijn klanten. Ik ben aangesloten op een DisplayLink plugbaar voor de bureaumonitor en het netwerk, en laat dan mijn iPad Pro via USB aansluiten op de DisplayLink. De DisplayLink is geen vereist stuk hardware ... het is gewoon wat ze hebben bij deze specifieke client.

Duet-display en DisplayLink plugbaar

Ik kan de beeldschermen uitlijnen met de beeldscherminstellingen van OSX en ik kan over elk scherm slepen en neerzetten.

Als ik vertrek, neem ik mijn laptop en iPad overal mee naartoe en plug ik in waar ik ook ben. De Duet-app moet op beide apparaten worden uitgevoerd, maar de installatie was een fluitje van een cent en zodra ik hem via USB aansloot, leefde de monitor. Ik kan zelfs nog de andere iPad-applicaties gebruiken als ik dat zou willen.

Duet heeft hun software ook voor pc beschikbaar gemaakt!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.