Genereer dynamisch zoekwoorden voor advertenties

Depositphotos 27736851 s

Tijdens het lezen John Chow's site, ik was vergeten dat ik me had aangemeld voor AuctionAds, maar de code nooit echt op mijn site had gezet. Vanavond heb ik de code toegevoegd aan mijn enkele berichten tussen de berichtinhoud en het commentaargedeelte. Ik ben benieuwd hoe ze presteren.

AuctionAds heeft een leuke functie waarbij je daadwerkelijk de zoekwoorden kunt specificeren waarmee je advertenties wilt genereren. In plaats van een aantal algemene voor mijn hele site uit te zoeken, plaats ik de Ultieme Tag Warrior-plug-in om (opnieuw) te gebruiken!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds vereist dat u uw zoekwoorden voor de advertentie opmaakt met puntkomma's als scheidingsteken. Als gevolg hiervan moet u de uitvoer van de Ultimate Tag Warrior-code op maat maken. Ik heb de mijne geformatteerd om de eerste tag weer te geven en plaats dan een puntkomma en spatie tussen de rest. Daarnaast heb ik een maximum van 3 trefwoorden gespecificeerd die moeten worden weergegeven en gevolgd door 3 standaard trefwoorden waarvan ik weet dat ze altijd een advertentie zullen weergeven.

Het targeten van de advertentie op de inhoud zou moeten resulteren in een verhoging van de klikfrequenties op de advertentie. Ik heb onlangs Google Adsense versus Google-verwijzingen getest op een van mijn getargete sites en Adsense had ongeveer 8 keer de klikfrequentie. Relevantie in advertenties is alles! Als u geen relevante advertenties levert, irriteert u uw lezers of ze zullen de advertenties gaan negeren. Dat wil niemand!

Een notitie: Wanneer u de code daadwerkelijk test, mag u in eerste instantie geen resultaat terugbrengen. De mensen bij Auction Ads geven aan dat het enige tijd kost om die zoekwoordresultaten op te bouwen. Ik weet niet zeker hoe lang het duurt. U kunt echter nog steeds verwijzingsinkomsten krijgen via de interface voor veilingadvertenties!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.