Verizon deed het vandaag goed! AT&T niet zo goed ...

Depositphotos 27693405 s

Soms gebruik ik mijn blog als een preekstoel voor pesten als het om consumentenzaken gaat. Het is niet zozeer om het bedrijf in verlegenheid te brengen, als wel om mijn frustratie te luchten. In een vorige post, I sloeg AT&T en gedetailleerd hun onbekwaamheid om een ​​enkel artikel in een verplaatsingswerkopdracht te voltooien. Vandaag hebben ze hun bod gedaan - alle kosten die ze per ongeluk hebben toegevoegd, terugdraaien en $ 500 van de telefoonrekening van ons bedrijf schrappen. Ik was niet blij met de resolutie - we hebben duizenden dollars aan productiviteit en reputatie verloren door de deal. Ze deden echter een bod en we moesten verder.

Verizon; aan de andere kant overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb net een telefoonrekening van $ 400 + ontvangen. Au! Na 30 minuten online te hebben doorgebracht om erachter te komen wat in vredesnaam mijn piek-, daluren, gedeelde enz. Minuten waren en hoe elk van de drie telefoonnummers verantwoordelijk was voor wat… ik gaf het op. Ik heb een e-mail naar Verizon gestuurd met het verzoek om uitleg.

Het probleem was absoluut te wijten aan het feit dat ik in het verkeerde plan zat nadat ik een telefoon voor mijn dochter had toegevoegd. De persoon die me terugschreef, Renae, schreef een gedetailleerde uitleg van alle beschuldigingen. Ik heb gemerkt dat ik deed pas mijn plan een week of zo geleden aan, heeft ze een tegoed van $ 100 aan mijn account toegevoegd. Bedankt Verizon!

Ik moet er ook aan toevoegen dat ik haat het dat VZ Navigator niet toegankelijk is buiten mijn eigen Verizon-account, maar de eigenlijke autonavigatie is fantastisch! Het is niet nodig om een GPS apparaat met deze software en met uw mobiele telefoon. Ik heb de Razr en ik kan de telefoon op de passagiersstoel leggen en de instructies perfect horen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.