Een sociaal netwerk voor veteranen van de Amerikaanse marine!

Marine DierenartsenEen paar jaar geleden heb ik het domein gekocht NavyVets.com. Ik had geen tijd om echt aan het bouwen van een site te werken, dus zette ik het domein op Sedo.com om te zien of er interesse in was en om een ​​klein beetje advertentiedollars te krijgen. Weinig betekent eigenlijk niets ... voor de duizenden hits per maand kreeg ik waarschijnlijk maar hier en daar een cent.

Omdat sociale netwerken in opkomst waren, begon ik verschillende sociale netwerkpakketten uit te testen die ik op de site zou kunnen installeren. Ik heb geladen Elgg maar het was niet het gemakkelijkste pakket om aan te passen en aan de slag te gaan.

Rond die tijd begon ik te werken aan een logo voor de site. Ik nam in feite het USN-embleem en gebruikte Illustrator om alle lagen te scheiden en een dimensie toe te voegen.

Een paar dagen geleden ben ik begonnen met kijken Ning. De eerste keer dat ik Ning een paar jaar geleden zag, was in het begin Mashup-kamp. Het was erg intrigerend ... software waarmee je aangepaste code bovenop hun platform kon schrijven ... niet echt een plug-in, maar veel robuuster.

Ning heeft een fantastisch sociaal netwerk opgebouwd dat direct uit de doos gemakkelijk te openen is! Het kostte me zelfs veel meer tijd om het logo te bouwen dan om het sociale netwerk in gebruik te nemen!

Ik heb gekozen voor een aantal eersteklas à la carte-opties - privédomein, mijn eigen advertenties en verwijdering van alle Ning Bling. Ik vind het er goed uitzien! Nu moet ik alleen nog wat meer dierenartsen vinden die geïnteresseerd zijn! Ik vind het een best cool verhaal – een Navy Veteran sociaal netwerk… Eigendom van en beheerd door een marine-veteraan!

9 reacties

 1. 1
 2. 3

  Fijn om te zien dat je iets met het domein bent begonnen (zo'n geweldig domein!). Ik gebruik Ning al een korte tijd met IndyLance en het is tot nu toe redelijk goed geweest. Ik heb niet veel met geavanceerde functies geknoeid, maar het is zeldzaam om een ​​deel van je code op een gehoste, gratis service te kunnen bekijken.

  Ik heb geen tijd gehad om naar de Ning API of de mogelijkheden met Google's Open Social te kijken. Ah, mijn oneindige to-do-lijst.

 3. 5
 4. 7
 5. 8
 6. 9

  Sorry dat je hoorde dat je problemen had met Elgg, ik zou graag willen weten waar je het moeilijk vond om op te zetten. Dingen veranderen snel met Elgg, zo zal de volgende release, die in december wordt verwacht, een verbeterd installatieprogramma bevatten. Bovendien is de ontwikkelaarsgemeenschap van Elgg levendig met veel mensen die willen helpen. Dus als u ooit de behoefte vindt om uw leden een hoger niveau van privacycontrole te bieden, of als u zich ongemakkelijk begint te voelen over één bedrijf dat al uw gegevens beheert, dan nodigen wij u uit om weer langs te komen op Elgg.org 😉

  Veel succes met dit project!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.