Roze: als de zaken kaal zijn

Victoria Secret rozeToen mijn 15-jarige dochter thuiskwam met een Victoria Secret-tas in haar hand, kreeg ik bijna een beroerte. Ik verwelkom alle opmerkingen in dit bericht over hoe vreselijk een vader ik moet zijn en dat ik het koopgedrag van mijn dochter beter in de gaten moet houden.

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat er een reden was voor haar om vele, vele jaren bij Victoria Secret te winkelen. Weet je... nadat ik dood was.

Alle vrienden van mijn dochters dragen nu dezelfde stijlvolle outfits... gelabeld Roze over hun peuken. Ik dacht dat het een nieuw merk was, schattig genoemd om jonge dames aan te trekken. Blijkt dat ik gelijk had, maar ik had geen idee dat Victoria Secret erachter zat. Victoria Secret gaat helemaal uit met hun Roze lijn - met een Pink-website, Collegiale lijn van Pink, een sociaal netwerk genaamd Roze natie - waarmee u zich kunt authenticeren Facebook natuurlijk muziek, downloads en zelfs een t-shirtontwerper.

Ik begrijp misschien dat Victoria Secret haar collecties wil uitbreiden en verschillende demografische groepen wil bereiken, maar het bereiken van de jonge tieners komt iets te dicht bij huis. Als goede vriend Adam Small (Indianapolis mobiele marketing) zei het zo perfect,

Pink lijkt de gateway-drug voor Victoria Secret te zijn om jonge vrouwen op veel jongere leeftijd aan hun merk te laten verslappen.

Tot mijn grote ontsteltenis heeft Victoria Secret jonge tieners duidelijk geïdentificeerd als een nieuwe marktkans. De kleding is goedkoper dan de rivalen Abercrombie & Fitch en Hollister ... en het blijkt tieners knippen uitgaven net als iedereen.

Persoonlijk zou ik willen dat de productlijn veel te duur was voor mijn 15-jarige.

2 reacties

  1. 1

    Douglas,
    Het spijt me dat ik niet kan zeggen wat je zou willen horen, ik was getrouwd een week nadat ik 17 werd. Ik weet hoe het voelt om een ​​vrouw / kind te zijn. Dit is een heel moeilijke tijd voor meisjes, plotseling kijkt de hele wereld naar hen, en het zijn VROUWEN, geen meisjes. Mijn enige advies is om ervoor te zorgen dat ze weet hoeveel je van haar houdt en er voor haar bent - wat er ook gebeurt - en haar veel kansen te bieden om uitdagende taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen, zodat ze kan werken aan het opgroeien. Zorg ervoor dat ze weet dat het correct is om goed en respectvol door de jongens te worden behandeld, en wees er om haar op te vangen als ze valt. (Klinkt dit als een wenskaart? Sorry) Wat PINK betreft, merkte ik dat sommige jonge vrouwen op het werk net begonnen waren met het verzenden van zakelijke e-mails in het roze type, vreemd gerelateerd? En nu ik ouder ben, ben ik het ermee eens, ik wou dat marketing van seksualisering van jonge vrouwen niet zo populair was - of geaccepteerd.

  2. 2

    Doug,

    Je helpt me één ding duidelijk te maken en daarom hebben zoveel meisjes het woord ROZE op hun kont. Nu weet ik het! Bedankt dat ik me heb opgeleid en wat voer heb gegeven als mijn 8-jarige dochter ooit om wat PINKwear vraagt. Gaat niet gebeuren (voorlopig wel).

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.