Sloot uw video-editor voor een van deze met audiosynchronisatie

Video bewerking

Afgelopen week was ik bezig met het remixen van een klantgetuigenis voor een klant. De videograaf waarmee ze werkten was fantastisch en leverde hen alle onbewerkte video en audio voor het geval ze in de toekomst video's wilden samenstellen. Ze deelden de onbewerkte MXF-bestanden met mij zodat ik ze kon downloaden en ik realiseerde me meteen dat ik te gek was.

Ik dacht dat ik gewoon de onbewerkte video's in iMovie zou poppen, het gesprek zou samenstellen, er een intro, outro en audiotrack op zou gooien en klaar was. De professionele videograaf heeft echter meerdere hoeken van verschillende camera's vastgelegd ... en slechts één weergave had de premium audio. Dit is normaal als je een professional bent, maar het ging me te boven.

Met iMovie of Windows Movie Maker heb ik maar één videotijdlijn. Dus ik zou elke camerahoek perfect hebben moeten bewerken en vervolgens proberen de video af te stemmen op de audiotrack - een onmogelijke taak. En zonder de extra camerahoeken zou de video niet zo indrukwekkend zijn. Tijd om een ​​professional te bellen!

My videograaf heeft een studio in de buurt van mijn thuiskantoor, dus ik reed naar beneden en praatte met hem om te zien wat er kon worden gedaan. Hij leerde me snel over de beperkingen van videobewerkingssoftware en liet me zien hoe hij gemakkelijk meerdere videotracks of een aparte audiotrack aan zijn editor kon toevoegen en ze met een klik op de knop kon synchroniseren.

Adobe Premiere Pro-audiosynchronisatie

AJ heeft enkele van de favoriete videobewerkingspakketten van AJ gedeeld die te bieden hebben clip synchronisatie:

  • Adobe Premiere Pro - dat is een screenshot hierboven van AJ's favoriete videobewerkingssoftware. Premiere Pro is de toonaangevende videobewerkingssoftware voor film, T en internet.
  • Componist eerst - AVID is de toonaangevende industriestandaard voor het bewerken van speelfilms, shows en commercials. Het feit dat ze een gratis versie hebben gemaakt, is ENORM! (AJ is ook AVID-gecertificeerd)
  • Hitfilm Express - Hitfilm Express is de indy-editor van de indy. Het is ook gratis en het is niet alleen een editor (zoals premier) maar ook een componist (After Effects). AJ beveelt deze meestal aan als een gratis alternatief.
  • FilmoraPro Video-editor - Ik heb het conversieprogramma van Wondershare gebruikt en het werkte perfect. Ik twijfel er niet aan dat hun betaalbare videobewerkingspakket net zo goed is - en het biedt ook audiosynchronisatie.

Audiosynchronisatie kan elk nummer met audio opnemen en perfect matchen met de audiogolven, zelfs als de audiokwaliteit niet overeenkomt. In dit geval had ik één videospoor met perfecte audio en één met alles wat de camera oppikte. De software identificeerde beide en paste perfect bij de videotracks. AJ kon dus de camerahoeken omdraaien met behoud van de goede audiotrack.

Binnen enkele minuten had AJ de video klaar waar ik uren aan had geprobeerd te werken. Dit heeft me echt doen nadenken over het gebruik van iMovie voor mijn videobewerking. Met mijn Adobe Creative Cloud licentie, kan ik Premiere Pro downloaden en leren ... dus ik denk dat het tijd is om een ​​upgrade uit te voeren!

Dus of het nu gaat om meerdere videoclips waarvan er één de perfecte audio heeft, of het zijn meerdere videoclips en een extra audiofragment van uw recorder… deze pakketten zullen zowel audio- als videoclips perfect synchroniseren, zodat u dat niet hoeft te doen!

En met meerdere videotijdlijnen kunt u die weergaven uitlijnen en selecteren die u wilt om de video professioneler en effectiever te maken.

Opmerking: ik gebruik mijn partnerlink voor Adobe Creative Cloud.Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.