De meest gewilde draagbare technologieën

Depositphotos 42348941 s

Een paar weken geleden had mijn moeder een schrik met haar hart waardoor ze een Defibrillator full time. Het systeem bewaakte en uploadde haar hartgegevens via sensoren in het vest, waarschuwde automatisch als er een sensorpositie was uitgeschakeld en zou - in het geval van een hartaanval - omstanders waarschuwen om achteruit te stappen en de patiënt te defibrilleren. Best enge dingen - maar ook erg cool. Het stelde haar in staat om op een belangrijk bezoek te komen en enige gemoedsrust te hebben dat ze in de gaten werd gehouden. Dat is draagbare technologie die de wereld echt verandert! (BTW: mijn moeder hoeft het niet langer te gebruiken. Toen ze terugkwam, deed ze een kathedorisatie en er werden geen problemen gevonden. Godzijdank!)

Draagbaar, een site die modieuze draagbare technologie bespreekt, heeft techneuten gevraagd wat voor soort draagbare technologie ze willen - en ze produceerden de onderstaande infographic met de reacties. Dit zijn geen levensreddende dingen zoals een Lifevest, maar het is technologie die de levensstijl van ons allemaal kan verbeteren.

Ironisch genoeg heb ik dat eigenlijk wel Google Glas en Pebble horloge… de #1 en #2 op de lijst. Dit is slechts mijn twee cent, maar ik ben gestopt met het dragen van beide ... ze hebben mijn efficiëntie gewoon niet verbeterd en mijn leven op de een of andere manier veranderd. Het Pebble-horloge had een aantal coole functies ... zoals me laten zien wie er op mijn telefoon belde als ik in een vergadering was en mijn telefoon had afgewezen ... maar het werd meer een afleiding dan een hulpmiddel. De Google Glass deed gewoon niets voor mij - ik denk dat Glasshole een grappige maar enigszins toepasselijke naam is voor de meeste mensen die ik ze zie dragen. Doet me denken aan de Bluetooth-rage waar een tijdje een stel idioten met hen in hun oor rondliepen en op de meest onbeschofte plaatsen tegen zichzelf leken te praten.

Ik kijk uit naar wat Apple zou kunnen doen om een ​​revolutie teweeg te brengen in deze industrie. Als ik toegang zou hebben tot de meeste van mijn apps vanaf een retina-display om mijn pols dat comfortabel te lezen is (in plaats van het Pebble-display dat eruitziet als een 20 jaar oud Nintendo-scherm), zou ik het apparaat misschien willen dragen als het er goed uitziet en werkt goed. Ik denk dat we nog een lange weg te gaan hebben! Wat denk je?

meest gewilde-draagbare-technologie-onthuld-van-industrie-expert-round-up

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.