Kijken naar mijn computer

Depositphotos 2563660 s

Ongeveer 6 jaar geleden kocht ik een ATI-televisiekaart voor mijn computer. Ik werkte 's nachts aan zijprojecten, dus ik zou mezelf in mijn kantoor begraven en televisie kijken terwijl ik aan het werk was. Dit was vóór de dag van dubbele schermen, maar het deed het geweldig en ik kon het bekijken op een klein scherm in de hoek van mijn bureaublad.

Times haven’t changed much to tell you the truth… I’ve been waiting for quite a while for a breakthrough and it seems to be now stirring. First, I loaded up Democratie Televisie. Het werkte ongeveer als een Feed Reader en stelde me voor aan Geekbrief TV… watching geek technology stuff is so much easier with Cali Lewis talking about it! The problem I kept running into with Democracy was that it wouldn’t track what was watched and unwatched well. As a result, I could never figure out which episodes I was on. Good bye Democracy.

Democratie TV

Een paar dagen geleden kreeg ik een uitnodiging voor Joost. Wauw! Ik laadde het op en was meteen onder de indruk. De bruikbaarheid van de applicatie wisselt tussen volledig scherm, venster en kleine schermmodus - ongelooflijk handig en goed doordacht. Ik hou ook van hoeveel van de menu-items verschijnen en verdwijnen met natuurlijke muisinteractie. De menu's maken ook veel gebruik van ondoorzichtigheid, zodat u zonder onderbreking op de achtergrond naar de show kunt kijken en luisteren. Dit gaat zeker een hit worden.

National Geographic over Joost

Na sommigen geholpen te hebben vrienden met een website die ze aan het bouwen waren voor een klant, verrasten ze me met een AppleTV. I was shocked at the generosity… and in geek heaven. I told them that it was way too much… and I would never give it back. 🙂 The AppleTV isn’t really watching television on your computer… it’s more like watching computer from your computer on a computer for your television. Huh? Imagine Ipod for Television and that equals AppleTV. The interface is just like using iTunes or an iPod and you can synchronize with your PC.

AppleTV

What I’d like to learn is how I can simply dump my media library from my network drive onto the AppleTV without having to do any syncing. I have a large music library on there and all our photos. I don’t want to have to have them in a local iTunes library… I just want to port them over. The other thing I noticed was that you can only connect with a single iTunes package at a time. I can’t wait until this is hacked… I’d like to use my AppleTV as a shared music library for the entire household (2 Macs, 2 PCs). I did notice that iemand heeft de AppleTV al gehackt om OSX te draaien… hmmm. I’m keeping my eye on Apple TV-hacks.

Or perhaps Joost will somehow hookup with AppleTV? Who knows… the dust will be settling for a few years on this explosion – but I can’t wait to see where it takes us.

Er komen ook meer add-on-opties voor browsers. Hoedtip voor Scoble, ABC heeft zojuist hun nieuwe tv-browser gelanceerd en ... WOW. De definitie is ongelooflijk en de interface is best aardig. Als ze nu maar een paar shows konden krijgen die het bekijken waard waren!

ABC Televisie

4 reacties

  1. 1
    • 2

      Ze hebben wel een uitnodigingsformulier, maar helaas mag ik maar 0 uitnodigingen! Ik weet dat sommige andere mensen 5 mensen hebben kunnen uitnodigen… niet ik echter. Als dat aantal verandert, zal ik je zeker toevoegen!

  2. 3
  3. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.