Web 2.0 voor zakelijke presentatie

Depositphotos 19720149 s

Ik wilde gewoon mijn presentatie delen waarmee ik deed Scherpe geesten. We hadden een aantal geweldige lokale bedrijven die wilden leren hoe ze bloggen en sociale media konden inzetten om hun bedrijf te promoten. Niet veel hier in de presentatie - het meeste was ik die aan het praten was, samen met het heen en weer schakelen tussen sites en de presentatie.

Het is echter een nieuw Powerpoint / Keynote-thema dat ik heb ontworpen!

4 reacties

 1. 1

  Hallo Doug,

  Zoals zo vaak zal ik alleen commentaar geven op het formulier, niet op de inhoud.

  Op de eerste dia zou ik een Web 2.0-effect toevoegen, zoals reflecterende woorden, en het "voor zaken" als een stralende ster.

  De andere dia's hebben veel te veel tekst. KUS. U wilt dat uw publiek naar u luistert, niet een herhaling van u uit de dia's voorleest. Eenvoud zijn de sleutelwoorden.

  Net als op de "Geschiedenis" -dia, hebt u alleen een gewone afbeelding die Web 1.0 vertegenwoordigt, en vervolgens een nieuwe dia die Web 2.0 vertegenwoordigt. Je legt alle details per woord uit, niet per dia.

 2. 3

  Met slideshare kunt u ook audio aan uw presentatie toevoegen. Dat is cool.

  Ervan uitgaande dat de meeste mensen itunes gebruiken om podcasts op te vangen; je zou ook kunnen distribueren als verbeterde Poldcast.

 3. 4

  Een interessante opmerking: het lijkt erop dat Slideshare een soort cachemechanisme heeft. Soms verschijnt mijn eerste versie, een andere keer mijn tweede versie. Ik denk dat ik moet stoppen met 'updaten' en in plaats daarvan 'versies' gaan plaatsen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.