Wat een dag!

Jones Swag-pakketMijn dochter belde me vandaag nadat ze een pakketje per post van Jones Soda had ontvangen. Dit bedrijf is ongelooflijk! Als dank voor het werk dat ik aan een gewoonte heb gedaan Mijn Jones Music Met de huid van de mp3-speler stuurde Jones een bedankpakket. Wauw! Het bevatte een sweatshirt, enkele bumperstickers, enkele andere stickers, een sleutelhanger, lippenbalsem en een speld!!! Ik kan niet genoeg zeggen over dit bedrijf. Om zo hun best te doen, zegt echt veel. Drink Jones-frisdrank!!!

Dus ik dacht dat dat mijn dag echt goed maakte… maar het was nog maar het begin.

Terwijl ik naar mijn auto liep, strompelde een man naar me toe die hevig bloedde aan zijn rechterkant langs zijn korte broek. Hij vertelde me dat hij was gestoken. Ik legde hem op de stoep en trok zijn shirt omhoog. Hij goot bloed uit 2 meswonden in zijn zij. Ik had niets om me aan vast te houden, dus ik drukte met één hand op de wonden en belde met de andere de politie. Hij had behoorlijk wat pijn en had behoorlijk wat bloed verloren. Ambulancepersoneel kwam en hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ik hield zijn zijde zeker 20 minuten vast en het bloeden was grotendeels gestopt. Iemand gaf me een schone doek uit een restaurant.

De paramedicus vertelde de politie dat hij een 50/50 kans had om door te komen. De man heette Dale en hij was 52. Tegen de tijd dat ik had opgeruimd, had de politie volgens mij 2 getuigen die de steekpartij zagen en het mes vonden. Ik weet echter niet hoe ik erachter moet komen of Dale het heeft gehaald. Zeg een gebed voor Dale.

Dus... wat een dag! Ik ben echt dankbaar dat ik op het juiste moment op de juiste plaats was. Er was maar 1 andere man die bij me bleef terwijl ik Dale's zijde vasthield en een serveerster die me de schone doek gaf. Dat is een beetje verontrustend op zo'n drukke hoek in Indianapolis. Ik loop elke dag over dat trottoir van en naar mijn auto.

Zeg een gebed voor Dale!

Update: Hier is de Politierapport.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.