Wat een verschil maakt een glimlach!

Elke keer dat ik mijn blogthema heb aangepast, heb ik een foto van mij op de voorpagina achtergelaten. Elke keer dat ik het weglaat, krijg ik een heleboel e-mails en opmerkingen waarin wordt gevraagd waar het is! Ik zal die fout nooit meer maken - het fascineert me hoeveel feedback en persoonlijkheid het op de site brengt. Ik ben op geen enkele manier narcistisch, ik heb moeite met het plaatsen van foto's van mezelf op de site. Ik erken echter absoluut hoe moeilijk het is om een ​​relatie op te bouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien.

Als blogs conversaties zijn, hoe voer je dan een gesprek met iemand die je niet kunt zien? Ik moet toegeven, voordat ik mijn lachende mok in de koptekst plaatste, zag de site er echt vrij algemeen uit. Ik vraag me af hoeveel impact een lachend gezicht heeft op de groei van de blog. Het heeft zeker enige impact.

De bovenstaande glamourfoto werd ongeveer 4 jaar geleden genomen toen ik werkte voor een dot com in Denver, Colorado. Ik ben zwaarder, grijzer en zachter dan op die geweldige foto. Die fotograaf had veel talent! Het is een opname die ik nog een hele tijd op de site zal houden. Tenzij ik natuurlijk weer in vorm kom (behalve peer). Ik maak grapjes met mensen dat als ik moest joggen of fietsen om mijn laptop te laten werken, ik meneer Universe zou zijn. De wetenschap kan ons toch zeker inhalen om ons een gezonde levensstijl van toetsen, pizza en late-night-programmering te bieden, nietwaar?

Ondertussen zal ik de glamour omhoog houden. Als ik je ontmoet, zie je daar dezelfde glimlach - hoewel het gezicht niet zo knap is.

????

13 reacties

 1. 1

  Doug,

  Gefeliciteerd met het nieuwe ontwerp. Heel mooi en schoon.

  (En nu gaat de advertentielink naar een eenvoudige tekstpagina die zegt dat hij me naar de juiste pagina zal leiden. In plaats daarvan wordt hij zichzelf steeds opnieuw geladen. Is dat een Mac-probleem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Grote verbetering!

  Ik wilde zeggen 'Sloot het pak en ga terug naar het joviale beeld dat je eerder had', en toen dacht ik even na ... misschien twee ...

  Oké, hebben we echt een andere man in een pak nodig die over technologie en marketing praat? HOEWEL, willen we echt lezen over technologie en marketing vanuit een slapper in een trui (oude foto)?

  Dus wat doen we? We hebben een combinatie nodig van de eerste foto met jou lachend, en de tweede foto - maar zonder de das. De hele 'Vriendelijke / Grappige, niet-benauwde, maar toch professionele' look en feel.

  Maar goed, het is jouw beslissing, en je bent nog steeds x1000 moediger dan ik omdat je een headshot in je header gebruikt. (Ik blijf bij mijn veilige ambigramkop tot ik revisie… weer…) 😉

 5. 8

  Oké, houd in gedachten dat dit afkomstig is van een man die een cartoon van zichzelf in zijn koptekst heeft, maar net als William hield ik van de 'lachende Doug'. Maar in tegenstelling tot William wil ik mijn technologie en marketing van een slapper in een trui 🙂

  Het is echter een geweldige foto en de algehele look is geweldig: helder, schoon, maar krachtig.

  I like it.

 6. 10

  Tony's Stem: Doug lachen.
  Mijn stem: Laughing Doug.

  Stem nu! 😉

  Tony: Ik ken je blog nu heel goed - de jouwe wordt SOAP-achtig gemaakt door Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Over een gemakkelijke taak omdat het doen van deze was! (zou een goede maand moeten zijn in de therapie-industrie)

 7. 11
 8. 13

  al dat gepraat over lachende gezichten en katten raakte me, dus besloot ik om een ​​zijbalkwidget van de WinExtra-mascotte ongeveer halverwege LOL toe te voegen ... verdomme jongens voor al deze warme en donzige dingen 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.