Waar is de inhoud?

Tonight I clicked through on an article link and wound up at this site. Is there some news on this page somewhere? (There is… I’ve highlighted it red). This is absolutely ridiculous! Who wants to read this page? There’s ads, flashing, moving cars, floating divs… absolutely ridiculous. No wonder why I don’t go to these sites. I can’t actually find the content to read!

This is such a disservice to the reporter who obviously spent some time on an article (that I didn’t read). I can’t even think of an equivalent… perhaps watching a 3 minute TV show with 27 minutes of advertising.

Business Week

2 reacties

  1. 1

    Ik ben het helemaal eens Doug. Als ik zo'n site zie, vraag ik me af of ze schrijven voor advertentiegeld of voor lezers. Persoonlijk maak ik er op zo'n site een missie van om NIET op advertenties te klikken.

    Als bloggers worstelen we met hoeveel 'luxe' dingen we op onze blog moeten opnemen. Ik ben begonnen met een nieuwe feature op mijn blog waar ik aan het eind van de week een overzicht post van websites die The Imus Show hebben genoemd. Mijn vrouw en Liz als succesvolle blog vinden het een beetje saai en moeten een beetje opgefrist worden. Maar ik haat het om mensen uit te schakelen die alleen op zoek zijn naar informatie, niet naar mooie afbeeldingen. Het helpt niet dat ik geen creatief bot in mijn lichaam heb als het om artistieke dingen gaat.

    Blijf op de hoogte. Ik hou van je blog.

  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.