Waarom de filmindustrie faalt

Depositphotos 38080275 s

Ik en mijn kinderen gingen gisteren naar King Kong. De speciale effecten en door de computer gegenereerde afbeeldingen waren absoluut fantastisch. Ik denk dat de echte test van een film (die afhankelijk is van speciale effecten) is of je merkt dat je je inleeft in het door de computer gegenereerde personage. Kong had inderdaad zijn eigen karakter. Ik dacht dat het einde een beetje hokey was en niet overeenkwam met het verdriet en de intensiteit van de hartslagvervaging in de laatste versie ... maar de rit was nog steeds fantastisch.

Ik nam zowel 2 vrienden van mijn kinderen mee als ik, dus de 3+ uur kostten me nogal wat. Toen ik 20 minuten voordat de film begon, naar het theater reed, begonnen mijn kinderen te kreunen dat ze te laat waren en de stoelen waarin we ons zouden bevinden. Ik grapte terug dat we eerst de 'Best-Buy-gesponsorde-beurt- your-cell-phone-off-idiot movie ”, een preview voor X-Men 45, een commercial voor frisdrank en nacho (met kaas die Armageddon zal halen), en 14 andere previews van films die opnieuw gemaakt worden.

Wat er daarna gebeurde, deed mijn kinderen denken dat ik een profeet was. Het was niet X-Men 45, het was X-Men 3. Poseidon, een remake van het altijd verschrikkelijke Poseidon-avontuur, Miami Vice, en zie, een film over een bankoverval (met een twist) met Denzel Washington.

Doet iedereen vraag je je anders af waarom de filmindustrie zo slecht is? Vragen ze zich echt af? Werkelijk? Onderweg naar King Kong 3 (als je Mighty Joe Young overslaat), zie ik een preview van Miami Vice (sans Don), Poseidon 3 (als je de tv-versie een paar weken geleden meetelt), X-Men 3 en een bankovervalfilm ????

Het probleem met de filmindustrie is dat het nu een officiële 'industrie' is. Het is een industrie met een stel dikke katten die rond de tafel zitten die gewend zijn om een ​​miljard dollar te verdienen en die bang zijn om op iets anders te wedden dan de zekere overwinning.

Ze zeggen dat degenen die geen geschiedenis studeren, gedoemd zijn het te herhalen. Ik begin te denken dat niemand in Amerika geschiedenis meer studeert. Dit land is gebouwd op geloof en risico. Zoek een bedrijf dat het heeft gemaakt, en garandeer dat ze geweldige verhalen hebben over hoe ze op een paar centimeter verwijderd waren van volledige vernietiging.

De filmindustrie moet 'haar portfolio splitsen' als ze het echt wil halen. Zeker… ga voor het gemakkelijke geld met Shrek 5, Rocky 10, etc. Maar begin met het financieren van meer 'start-ups'. De vrouw van mijn beste vriend heeft in 2004 een film gemaakt, genaamd Man voelt pijn die een Bravo! prijs op het Toronto Film Festival… je zou denken dat mensen op haar deur bonzen om wat talent binnen te halen!

Nee…. Ik denk dat we Miami Vice en Poseidon nodig hadden.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.