Google Analytics: het bijhouden van een pagina van derden

Je hebt misschien gelezen dat ik een pagina in de MillionDollarWiki. Het is het geld waard om verkeer naar mijn site te leiden - ik denk dat dit voor veel bedrijven een enorme kans is om een ​​minimale investering te doen met een grote terugverdientijd. Speciale dank aan John Chow voor het aanwakkeren van het idee!

Ik heb de E-mailmarketing, Zakelijk bloggen als Web Analytics pagina's en willen doorgaan met het uitbreiden van de inhoud tot een uitgebreide bron voor alles wat te maken heeft met respectievelijk e-mailmarketing en zakelijk bloggen. Met een investering van honderd dollar is het echt een goed idee als de Wiki in populariteit blijft groeien.

De echte vraag is of het wel of niet als een betrouwbare bron zal worden gezien! Als dat niet het geval is, zullen mensen het niet gebruiken - en het zal mijn investering niet terugverdienen. Ik geloof echter dat het de gok waard is, vooral als ik dat kan winnen LCD die John heeft in zijn wedstrijd!

Om 'mijn investering in de gaten te houden', wil ik kunnen bijhouden hoeveel mensen de wikipagina daadwerkelijk bezoeken. Gelukkig laten de mensen bij MillionDollarWiki mensen toe om andere pagina's op hun pagina in te sluiten met behulp van frames. De Wiki-syntaxis is als volgt:


website = http: //www.uwwebsite.com/uw.html
height = 100
width = 100
grens = 0
scroll = nee
> / websiteFrame>

Het volgen van de pagina is dus vrij eenvoudig. Ik heb een pagina toegevoegd aan mijn eigen site waar mijn Google Analytics-trackingcode in staat. Ik verwees naar die pagina in het websiteframe en stelde de hoogte en breedte beide in op 1.


website = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
height = 1
width = 1
grens = 0
scroll = nee
> / websiteFrame>

Elke keer dat iemand de wikipagina bezoekt, wordt deze weergegeven in mijn Google Analytics. Om ervoor te zorgen dat ik het onafhankelijk kan volgen, heb ik een parameter aan mijn Analytics-code toegevoegd om de Wiki-pagina bij te houden. Dit is de code in mytrackingpage.html:

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.