De 11 belangrijkste functies van Windows 8

Windows 8

Hoewel mijn huis en kantoor volledig zijn uitgerust met Macs, kan ik niet zeggen dat ik niet onder de indruk ben van Windows 8. Ik weet dat de verkoop zwak was, maar ik geloof dat het een moedige evolutie was in de Windows-geschiedenis, een vooruitgang in bruikbaarheid en een prachtig besturingssysteem. Microsoft is een waardige tegenstander… ze zijn nog steeds eigenaar van de zakelijke OS-markt, ze zijn nog steeds eigenaar van de kantoormarkt en ze hebben nog steeds veel geld om opdringerige technologieën op te kopen.

Uw marketingteam moet nog aandacht besteden aan het ontwikkelen van apps en [voeg vloeken in] pagina's die compatibel zijn met Internet Explorer. Deze laatste infographic van Dot Com Infoway (DCI) biedt een duidelijk overzicht van feiten, cijfers en functies die gebruikers zullen helpen vertrouwd te raken met het nieuwe besturingssysteem.

Ik ben het alleen oneens met één mening ... dat Windows 8 een steile leercurve heeft. Als je er niet in slaagt om op een vierkantje op een scherm te klikken, moet je misschien gewoon de technologie opgeven! Mijn favoriete aspect van Windows 8 is dat je dezelfde ervaring krijgt - of je nu een telefoon, een tablet, een touchscreen of een laptop gebruikt.

8 Windows-onderdelen

2 reacties

  1. 1

    Hoezeer ik het ook eens ben met de meeste punten die u in uw artikel naar voren brengt (en de dingen die in de infographic worden genoemd), ik moet het niet eens zijn met het punt waar u zei: "Mijn favoriete aspect van Windows 8 is dat u dezelfde ervaring krijgt. - of je nu een telefoon, tablet, touchscreen of laptop gebruikt. " Ik denk echt niet dat je dezelfde ervaring op verschillende hardwareplatforms krijgt. Overweeg je echt om Windows 8 op een laptop op dezelfde manier te gebruiken als Windows 8 op een tablet? Ik denk het nauwelijks. De manier waarop deze apparaten worden bediend is net zo anders dat Windows 8 helaas een opoffering moest doen ten gunste van tablets en het verminderen van het gebruiksgemak op pc's en laptops. Vind je niet?

    • 2

      Het is geweldige feedback, Michael. Elk is absoluut geoptimaliseerd voor hun specifieke hardware. Mijn punt was meer te maken met de leercurve ... Als je Windows 8 onder de knie hebt op bijvoorbeeld een tablet, zal het relatief naadloos zijn om een ​​mobiel apparaat op te pakken of op een laptop te springen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.