Martech Zone Apps

Woordenteller, zinteller en tekenteller (HTML verwijderen)

Als u dit artikel in onze e-mail of feed leest, moet u dat doen klik door naar de pagina om de app te gebruiken.

Tellen Kopieer schone tekst

Zoals bij veel van onze Martech Zone Apps, blijf ik nieuwe tools vinden die ik nodig heb wanneer ik met onze klanten werk. Of het nu gaat om ervoor te zorgen dat titels en metabeschrijvingen de juiste lengte hebben, of ik probeer te zien tot hoeveel tekens ik beperkt ben bij het doorgeven van gegevens, ik ben vaak op zoek naar en vind een aantal woorden or aantal tekens motor online.

Het is een doodeenvoudig script om te schrijven, dus ik wilde het hier delen samen met de aantal zinnen ook! Een aantal verbeteringen die ik hierin heb aangebracht waren:

  • De brontekst bijgesneden voor voorloop- en volgspaties.
  • Zorg ervoor dat er achter elke zin een spatie staat.
  • Extra spaties tussen woorden en zinnen verwijderd.
  • Alle HTML verwijderd.

Ik hoop dat je dit nuttig vindt, laat het me weten als er verbeteringen zijn die je zou willen.

Douglas Karr

Douglas Karr is de oprichter van de Martech Zone en een erkend expert op het gebied van digitale transformatie. Douglas heeft geholpen bij het opzetten van verschillende succesvolle MarTech-startups, heeft geholpen bij de due diligence van meer dan $ 5 miljard aan Martech-acquisities en -investeringen, en blijft zijn eigen platforms en diensten lanceren. Hij is mede-oprichter van Highbridge, een adviesbureau voor digitale transformatie. Douglas is ook een gepubliceerde auteur van een gids voor dummies en een boek over zakelijk leiderschap.

Gerelateerde artikelen

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.