WordPress back-upplan ... heb je er een?

antwoord:

OPMERKING: sinds ik MyRepono gebruik, ben ik overgestapt op VaultPress. Het is een beetje duurder, maar het is afkomstig uit WordPress (geschreven door Automattic) en heeft niet alle funky pakketproblemen die MyRepono doet.

Ik had al een tijdje geen plug-in voor WordPress-back-ups. Dus ... de eerste keer dat ik verloor mijn WordPress-database was een nachtmerrie! Het was mijn eigen schuld ... Ik was bezig met het bijwerken van de database en liet de hele database per ongeluk vallen. Ik vroeg me af hoe ik in vredesnaam mijn blogposts zou herstellen, aangezien ik geen back-up had. Ik was de hele dag misselijk van mijn maag.

Op dat moment was ik met een andere gastheer die gelukkig een noodherstel functie voor de site. Het was een dure restauratie die me honderden dollars heeft gekost, maar ik was voor altijd dankbaar dat ik alles, behalve de laatste blogpost, binnen 24 uur kon herstellen. Jaren later hebben we meer dan 2,775 blogposts gepubliceerd. Dat zijn veel gegevens (470 MB). Het zijn te veel gegevens om gewoon een goedkope back-up te installeren en te verwachten dat deze elke dag zonder problemen werkt. Dus ik heb gezocht en gezocht naar het beste WordPress back-up plug-in - en vond het.

Ik ken nogal wat mensen die back-ups rechtstreeks op hun webserver hebben geïnstalleerd… dit helpt je niet als je host je site kwijtraakt! Handmatig een back-up maken van WordPress is ook lastig, omdat u zowel een back-up van de bestanden als de database moet maken. Andere vrienden van mij hebben een back-up van de bestanden gemaakt, maar hebben nagelaten een back-up te maken van de database ... daar staat al uw inhoud! Je hebt een nodig WordPress back-up plug-in die al deze functies bevat - en meer.

myrepono-instellingenWe hebben geïnstalleerd en getest myRepono, een cloudgestuurde back-upservice. myRepono is een uiterst eenvoudige service die u in rekening brengt op basis van de bandbreedte die u gebruikt, in plaats van een softwarelicentie of een groot maandelijks bedrag. Het is centen per maand voor kleine sites en is minder dan 10 cent per back-up voor mijn site.

MyRepono-functies zijn onder meer:

 • Back-up van onbeperkte WordPress-installaties
 • Back-up van alle WordPress-bestanden
 • Back-up van complete mySQL-databases
 • Veilige bestandsversleuteling
 • Hulpmiddelen voor het herstellen van bestanden
 • Back-up bestandscompressie
 • Beheer via het web - toegankelijk vanuit elke browser, overal
 • Online Support

Lezers van Marketing Tech-blogs kunnen dat wel meld u aan voor myRepono vandaag met onze partnerlink en u krijgt een tegoed voor uw eerste $ 5 aan back-ups. Dat is een geweldige deal! De plug-in duurde minder dan een minuut om te installeren en configureren.

Een opmerking: dit is ook een redelijk goed systeem om uw WordPress-site of blog te migreren!

4 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.