WordPress: controleer of de gebruiker is aangemeld

John Chow had vandaag een leuke tip op zijn site over het plaatsen van een advertentielink op je site en ervoor te zorgen dat deze niet met nofollow wordt geïndexeerd. U kunt dit doen met een eenvoudige omleidingspagina waarvoor John de code plaatst.

Ik wilde dit een beetje anders doen. In mijn horizontale menu hierboven is onroerend goed duur. Ik heb daar een admin-link als ik ben ingelogd… maar voor alle anderen is dat een lege plek. Ik besloot: waarom zou je de inhoud van die balk niet verwisselen als het een bezoeker is en niet ik? Met WordPress is dit vrij eenvoudig:


get_currentuserinfo ();
globaal $ user_level;
if ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Else {
echo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Adverteren op deze website'> Adverteren> / a >> / li>";
}
?>

Ik heb er geen cent mee verdiend Tekstlink-advertenties maar ik wil het een goede kans geven. Het is vrij goedkoop voor mijn site… $ 35 per maand en ik krijg meer dan 500 bezoekers per dag. Ik kijk er naar uit om er een paar te serveren!

5 reacties

 1. 1

  Cool idee!

  Hoewel ik zou willen, zou ik de link waarnaar het verwijst herzien - nu wordt u om uw inloggegevens gevraagd. Niet het soort pagina waarmee ik begroet wilde worden, als ik een potentiële adverteerder was 😉

 2. 3

  Dit stukje code zou toch efficiënter zijn en een soortgelijk effect hebben?

  /* If a browser has a user ID they must be logged in */
  if ( $user_ID ) :
  echo "I am logged in";
  /* For everybody that doesn't have one */
  else :
  echo "I am logged out / not logged in";
  endif;

 3. 4
 4. 5

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.