WordPress-contactformulier met spambeveiliging

BIJWERKEN: Ik zou het ten zeerste aanbevelen Gravity Forms van RocketGenius voor een zeer robuuste formulierintegratie met WordPress!

SpamPlots kreeg ik een HUGE volume van contactformulier-spam met Ryan Duff's geweldig WordPress-contactformulier inpluggen.

Ik heb opmerkingen achtergelaten op de site en IM van Ryan en vertelde hem dat ik het probleem kon oplossen door een Uitdagingsvraag, maar ik kan blijkbaar geen contact met hem opnemen. Dus ... hier is de plug-in van Ryan met de nieuwe en verbeterde spambeveiliging. Ik gebruik het op mijn site en het werkt geweldig.

De plug-in kan nu worden gedownload via de projectpagina: WordPress-contactformulier met de projectpagina van de plug-in voor spambescherming

179 reacties

 1. 1

  Ik wilde je gewoon ENORM bedanken voor deze mod. Ik gebruikte de contactformulier-plug-in van Dagon Design omdat deze antispamverificatie bood, maar omdat ik niet erg bedreven was op het gebied van CSS, kon het er niet uitzien zoals ik wilde. Ik had de plug-in van Ryan eerder gebruikt, maar was gebombardeerd met spammers die me e-mailden. Mijn anti-spam - Bad Behavior en Spam Karma - ving het meeste op, maar het was nog steeds lastig.

  De jouwe is een elegante, nette verbetering en ik denk dat Ryan je mod moet adopteren en je mede-krediet moet geven om de plug-in op zo'n handige manier verder te brengen.

  Dus ja. Dank je! Het contactformulier ziet er precies uit zoals ik het nu wil. X

 2. 2

  Bedankt, Andy! Ik werd geïnspireerd door Seth Godin en het boek Crypto. Seth wees (lang geleden) op een site met een 2 + 2 = 4 uitdagingsvraag die nooit veranderde.

  Toen ik het boek Crypto las, was een van de belangrijkste onderdelen ervan hoe je een stukje informatie kon doorgeven tussen 2 mensen die een probleem hebben opgelost ... zonder dat iemand in het midden erachter kan komen.

  Het probleem met de meeste 'spamware' is dat een computer de uitdagingsvraag berekent. Dat is een inherente fout, want het zal een computer zijn die het probeert te breken.

  Door van de uitdagingsvraag een zichtbaar aspect van mijn pagina in het Engels te maken, vermijd ik de computervraag en oplossing. En ... om er zeker van te zijn, sta ik de persoon toe om de vraag te veranderen en te beantwoorden wanneer ze maar willen.

  Ik vind het een geweldig model en ik hoop het hierna in mijn opmerkingen te plaatsen. Ik krijg een hoop spam op mijn opmerkingen, maar heb geen enkel stukje SPAM op mijn contactformulier ontvangen.

  Waardeer uw vriendelijke opmerkingen!
  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Doug, je bent een heer en een geleerde! We zijn de afgelopen dagen zojuist gebombardeerd met contactformulier-spam en een google van het WP-ondersteuningsforum heeft me hierheen geleid. Ik heb de nieuwe plug-in geïnstalleerd en het werkt als een zonnetje. Ik heb ook op uw PayPal-knop gedrukt als waardering voor deze levensreddende plug-in / wijziging!

  Dit formulier zou de enige drijvende kracht kunnen zijn achter mijn EINDELIJK om mijn persoonlijke blog op joniverse.com bij te werken van WP 1.5.x naar WP 2!

 6. 6
 7. 7

  Simpele oplossingen voor grote problemen. Alles zou op deze manier moeten worden gecodeerd, geen verdomde 50 KB plug-in met dingen die je nooit zult gebruiken of vreemde functies (AJAX voor een contactformulier? Wat?).

  Bedankt.

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Hallo. Bedankt voor de plug-in. Jij rockt!

  Ik heb geprobeerd het originele WP-contactformulier van Ryan Duff te gebruiken, maar heb altijd fouten ondervonden met mijn blog (toegestaan, waarschijnlijk een themaconflict). En de Phrixus WP-plug-in werkte ook nooit.

  Wat heb je gedaan? Waarom werkt het? Waarom?

  Hoe dan ook, bedankt man! Een donatie is onderweg.

 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15

  Bedankt voor het oplossen! Ik was er de hele dag naar op zoek, omdat ik dacht dat het misschien iets met mijn browser te maken had, dus probeerde ik verschillende browsers met hetzelfde resultaat.

  Vroeger kon ik het niet aan het werk krijgen, maar het lijkt nu te werken! Dat is geweldig! In eerste instantie blokkeerde Bad Behavior mij van mijn site. Ik kan het niet geloven! Het lijkt behoorlijk agressief, dus ik heb mijn eigen ip-adres aan de witte lijst toegevoegd, omdat ik de ontwikkelaar helemaal niet kon bereiken (alle e-mails worden teruggestuurd).

  Hopelijk kan ik de hoeveelheid spam-e-mails verminderen die ik via het contactformulier ontvang. Ik zal de uitdagingsvraag periodiek wijzigen om die menselijke spammers die lezen te dwarsbomen.

  De tijd zal uitwijzen of dit een goed afschrikmiddel is. Ik houd mijn vingers gekruist. Bedankt voor de geweldige plug-in!

 16. 16
 17. 17

  Dankje, dankje, dankje. We moesten van server wisselen en plotseling werd alles wat ik eerder voor contactformulieren had gebruikt, naar h geschoten. Je formulier werkt prachtig, behalve dat ik het stylesheet moest wijzigen zodat de naam / het tekstgebied in IE uitgelijnd was (het was prima in Firefox). Ik veranderde gewoon het .contactright naar links zweven. Ik moest ook de grootte van het tekstgebied aanpassen aan mijn blog, maar dat was simpel. Werkt als een droom!

 18. 18

  Graag gedaan, Linda! Ook ik heb de eigenlijke HTML van het formulier aangepast voor een betere lay-out (je kunt het zien op mijn contactpagina op deze site). Ik had eigenlijk zoveel problemen met compatibiliteit tussen browsers dat ik het opgaf en een tafel maakte! Ik weet dat dat een nee-nee zou moeten zijn ... maar het ziet er veel beter uit.

 19. 19

  Ik heb geprobeerd je bewerkte versie van het contactformulier te gebruiken, maar ik kan de lay-out niet goed laten werken. In IE werkt Firefox natuurlijk perfect. De invulblokken zweven rond en ik heb ze in een rij nodig. Kun je me een hint geven hoe ik het moet doen?

  http://www.ans-online.nl/anstiplijn

 20. 20

  Teun,

  Ik heb de plug-in aangepast en een tabellay-outversie toegevoegd. Ik kwam dezelfde problemen tegen die jij deed en ik gaf het op om het met CSS / HTML te maken. Soms zijn tafels de beste aanpak.

  Doug

 21. 21

  Hallo Teun - de volgende stijlen zijn afkomstig van Doug's “wp-contactformulier” in de wp-contact map. Ik heb slechts twee dingen veranderd, denk ik (ik kan me niet herinneren wat ze waren!) En ik heb een stijl toegevoegd voor de verzendknop. Doug - Ik moest de px veranderen in ems, sorry!

  De stijlen worden aan het begin van dezelfde wp-contactform-pagina toegepast, waar je een paar regels ziet met lengtes voor de tekstgebieden. Hier kun je de stijl toevoegen aan de verzendknop. (Ik hoop dat dit allemaal logisch is). Ik heb de volgende stijlwijzigingen niet in alle browsers en alle resoluties getest, maar het lijkt prima in zowel Firefox als IE. Als je het test en een eigenaardigheid vindt, laat het me dan weten:

  / * Begin contactformulier CSS * /
  .Contact Formulier {
  positie: statisch;
  overloop verborgen;
  }
  .contactlinks {
  breedte: 25%;
  tekst-align: rechts;
  beiden opschonen;
  float: left;
  weergave: inline;
  opvulling: .4em;
  marge: .5em 0;
  }
  .contactrecht {
  breedte: 70%;
  tekst uitlijnen: links;
  float: left;
  weergave: inline;
  opvulling: .4em;
  marge: .5em 0;
  }
  .contactfout {
  grens: .1em solid # ff0000;
  }
  .contactsubmit {
  text-align: center;
  }
  / * Einde contactformulier CSS * /

 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25

  Ik heb geprobeerd verschillende contactformulieren te implementeren, waaronder die van Ryan.

  Wanneer ik het contactformulier gebruik, krijg ik overlappende tekst, de naam, enz. Is hoger dan het vak en de gebruiker kan geen gegevens invoeren in het tekstvak.

  Is er een manier waarop iemand kan helpen? Hier is hoe het eruit ziet:

  http://www.michelledear.com/?page_id=48

  Ik heb ervoor gezorgd dat alles werd opgeruimd dat werd vermeld volgens de informatie "als u een eerdere versie gebruikt".

  Alle hulp zou zeer op prijs worden gesteld.

  Bedankt!

  Michelle Beste

 26. 29
 27. 30

  Hoi Doug
  Ik heb zojuist je geweldige plug-in geïnstalleerd en geactiveerd, een contactpagina gemaakt, maar wat moet ik doen om het contactformulier op mijn contactpagina te laten verschijnen, moet ik een stukje code invoeren? en zo ja, waar? en of hoe?
  Ik heb het leesmij-bestand gelezen door middel van instructies, maar het is daar niets nuttigs.
  Sorry maar ik ben een nieuweling, kun je het alsjeblieft stap voor stap uitleggen?

  Bedankt

  Dr PennyStock

  • 31

   Hallo Dr.,

   Geen probleem! Bouw voor uzelf een nieuwe pagina en voeg vervolgens het volgende fragment toe waar u het formulier wilt laten verschijnen:

   Zorg ervoor dat u de opties voor het formulier instelt!

   Doug

 28. 32
 29. 34
 30. 36

  Welkom

  Ik heb talloze contactformulieren geprobeerd, maar geen van hen werkte op Godaddy behalve deze !!! Het rockt helemaal. Ook kan de uitdagingsvraag op het formulier afbeeldingen verwerken! Bekijk mijn website waar ik in feite een captcha-afbeelding heb geplaatst in een poging er professioneler uit te zien. Echt geweldig, heel erg bedankt!

  • 37

   Gerald, dat klinkt geweldig; Ik heb een klant die zijn contactformulier verder wil beveiligen. Zou je het erg vinden om te delen hoe je de captcha op je pagina hebt gemaakt terwijl je ook de verbeterde Contact-plug-in van Douglas implementeert?

   • 38

    Hallo Joni,

    Het was heel gemakkelijk. Maak een kleine afbeelding van het captcha-type met een paar tekens om er legitiem uit te zien. Voel je vrij om de mijne te kopiëren en te uploaden. Ga dan naar het wp-admin-> opties-> contactformulier.

    In de 'Wat is uw uitdagingsvraag?' tekstvak hier is wat ik zet:

    Woordverificatie: (img style = ”float: right;” src = ”http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg” border = ”0 ″ alt =” ”Woordverificatie: Voer deze letters in het tekstvak rechts van de afbeelding. ')

    vervang “)” door “>” natuurlijk!

    Wat de tekst in de afbeelding ook is, plaats die in het tekstvak "correct antwoord". Bespaar door op "Update-opties" te klikken en je bent klaar.

    Als er ooit een spamprobleem is, verander je gewoon de afbeelding en het juiste antwoord. Ik hoop dat dit voor u goed uitpakt en veel succes met uw klant.

 31. 39

  Doug,
  Ik denk dat WordPress je bericht een beetje herschrijft. De code om het contactformulier op te nemen is vergelijkbaar met een HTML-opmerking, met twee 'streepjes'. De code op deze site die ik heb gekopieerd en geplakt, was in plaats daarvan een emdash! Mensen die kopiëren en plakken, zullen merken dat de emdash niet werkt ...

 32. 42

  Sorry dat ik jullie weer stoor. De plug-in is geweldig en ik heb geen spam gehad in tegenstelling tot voorheen toen ik de PXSMail-plug-in gebruikte.

  Wat betreft het opstellen van velden voor IE, kan ik zien dat iemand de code voor de plug-in heeft verstrekt, maar ik weet niet precies waar ik ze moet invoegen. Kan iemand helpen? Of, hoe zit het met de tafels een? Hoe anders ziet het eruit? Zal het formaat van de tabellen het zichtbaarheidsprobleem volledig elimineren? Bedankt voor alle input!

  • 43

   Hallo C,

   Je kunt ze allebei proberen - het hangt echt van je thema af, hoe ze eruit zullen zien. U doet niets door het ene bestand met het andere te kopiëren. Als u een nieuwe pagina heeft aangemaakt (voorbeeld: Contact), kunt u uw pagina-introductie schrijven en deze volgen met de formuliercode…. Voorbeeld:

   Stuur me gerust een bericht via dit formulier:
   <!-- contactform -->

   Dat is echt alles wat er is! Die code wordt vervangen door het formulier wanneer u het bekijkt.

   Doug

 33. 44

  Ik heb onlangs 4 blogs geüpgraded naar WP2.1 en nu gedragen mijn contactformulieren zich niet goed.
  2 weergave ok. 1 wordt helemaal niet weergegeven en één geeft een herhaalde fout weer over een lege hooiberg in formatting.php.

  De sneltag voor het contactformulier wordt niet weergegeven in het bewerkingsscherm op een van de blogs. (En het vakje is op allemaal aangevinkt).

  Om het even welke ideeën iemand?

 34. 45

  OK.
  Ik heb vastgesteld dat de hooibergfout een intermitterend PHP-probleem is, dus niet de fout van de plug-in.
  Degene die helemaal niet wordt weergegeven, heeft een vergelijkbare configuratie als een die WEL werkt, dus misschien is een van de bestanden beschadigd. (Zal volledig wegvagen en opnieuw installeren).
  Weet nog steeds niet waarom de snelle tag niet wordt weergegeven. (Ik denk dat 2.1 misschien een bijgewerkte versie van TinyMCE heeft, zou dat het kunnen zijn?)

 35. 46
 36. 48
 37. 50
 38. 51
 39. 54

  Gewoon een functieverzoek om de afhandeling te wijzigen of een optie toe te voegen zodat de challenge-respons niet hoofdlettergevoelig is. Als je een logische vraag gebruikt en het antwoord is "foo" en iemand voert "Foo" in, dan mislukt het fails

  Afgezien van die kleine klacht, geweldige plug-in 🙂 Waardeer het!

 40. 55

  Heel leuk - ik zou ook graag de mogelijkheid zien om willekeurig tussen een paar vragen te wisselen.

  Het tonen van een enigszins willekeurige vraag zal nog verder gaan om spammers te hinderen, verwacht ik.

  En voor bitbybit verander je gewoon de regel in wp-contactform.php die luidt if($input == $answer) {

  naar if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

  • 56

   Bedankt, Geoff. Ik denk dat ik een optie voor hoofdlettergevoeligheid in de app zal bouwen. Ik hou ook van het idee van willekeurige vragen / antwoorden; maar ik heb eerlijk gezegd nooit spam via het contactformulier gehad sinds ik deze oplossing gewoon heb toegepast. We zullen zien hoe lang dat duurt!

 41. 57

  Meneer Karr
  Heel erg bedankt voor deze oplossing. Ik dacht dat ik een CAPTCHA-afbeeldingsplug-in zou gebruiken, maar deze van jou is veel eenvoudiger vanwege de eenvoud.

  Ik waardeer het echt en ik gebruik het op mijn website.

  met vriendelijke groet

  • 58
   • 59

    Welkom terug!!
    Ik las de presentatietekst van de plug-in in het beheer van mijn WordPress-plug-in. Op wat er was geschreven is het mogelijk om het te gebruiken in reacties, klopt dat?
    Heb je een voorbeeld, hoe kan ik de plug-in ook in reacties integreren?

    Ik schrijf een post voor een wordpress over portal hier in Brazilië en het zou voor veel mensen nuttig zijn om het formulier op reacties te plaatsen.

    betreft de

 42. 61
 43. 62
 44. 64

  Het werkt echt geweldig, het heeft mijn formspam tot nul gereduceerd.
  Nu heb ik ook een oplossing gevonden voor het spammen van reacties (aangezien akismet verre van perfect is).

  Ik voer de challenge-optie nu in wordpress uit en dat is geweldig! Reactiespam en trackbackspam zijn ook verdwenen. Bloggen wordt weer leuk!

  Beroven
  Zien; http://www.robberthamburg.nl/home/wordpress-plugin-challenge als
  http://www.robberthamburg.nl/home/akismet-in-combination-with-challenge-plugin

  • 65

   Robert,

   Ik heb dit uitgeprobeerd en vond de oplossing echt leuk! Helaas gaat het niet goed samen met de plug-in Threaded Comments die ik gebruik. Ik ga kijken of ik mogelijk een oplossing kan vinden tussen de twee. Bedankt hiervoor!

   Doug

 45. 67

  Hallo Doug,

  bij het gebruik van je gewijzigde geen spam-reactieformulier werkt het geweldig, hoewel wanneer het is geactiveerd, mijn admin-berichten en paginaweergaven niet werken, alleen de codeweergaven.

  Suggesties.

 46. 69
 47. 70

  Bedankt voor de plug-in, redelijk schoon en effectief.
  Eén suggestie echter, omdat het niet compatibel is met de wpPHPMailer-plug-in, Zou ik de functie mail () veranderen met zoiets:


  if ( function_exists('wp_mail') ) {
  wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  } else {
  mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  }

  In architecturen waar de uitgaande SMTP-host zich op een andere machine bevindt dan de webserver, moet u een hook naar een externe SMTP-bezorgingsfunctie bieden, wat de wpPHPMailer-plug-in doet.

  PFM

 48. 71
 49. 72
 50. 73
 51. 74
 52. 75
 53. 76
 54. 77
 55. 79
 56. 81
 57. 83
 58. 84

  Gewoon een opmerking voor iedereen die dit onderwerp bekijkt. Ik heb de plug-in herschreven en veel meer functionaliteit toegevoegd. Versie 2.0.0 van het WordPress-contactformulier met spambeveiliging is nu beschikbaar.!

 59. 85
  • 86

   Hallo Paul,

   Als een slechte programmeur zijn die momenteel daar hard gecodeerd. Zoek over een paar weken naar een toekomstige versie met meer opties. Ik wilde deze gewoon snel de deur uit krijgen.

   U kunt de lettertypen wijzigen via CSS, maar de achtergrondkleur is momenteel gecodeerd. U kunt de plug-in bewerken en ze vinden als u bekend bent met PHP en HTML.

   Bedankt!
   Doug

 60. 87

  Bedankt hiervoor, maar nadat ik het heb geactiveerd en naar Opties ben gegaan om de informatie te wijzigen (e-mail enz.), Lijkt de knop "Update-opties" niet te werken. Ik klik, maar er gebeurt niets. Geen pagina vernieuwen om aan te geven dat de wijziging is voltooid of zoiets. Weet je toevallig wat ik kan doen om het te repareren?

  • 88

   Hoi Mikki,

   Laat me de code bekijken. Ik heb dat probleem niet en er zijn heel veel downloads geweest. Kunt u me laten weten welk besturingssysteem en welke browser u gebruikt? Dat zou me in staat stellen om het probleem te dupliceren.

   Bedankt!
   Doug

 61. 89
 62. 90
 63. 96

  Ik heb zojuist mijn bug gecorrigeerd waarbij het optieformulier niet correct werd ingediend in Internet Explorer! De nieuwste en beste kunnen worden gedownload vanaf de projectpagina. Bedankt dat je het me hebt laten weten!

  Doug

  • 97

   Doug, je bent een aanwinst voor de WP-gemeenschap en een model voor ontwikkelaars van plug-ins overal. Op enkele uitzonderingen na (en hij weet wie hij is), doen maar weinig ontwikkelaars van plug-ins zo veel follow-up en probleemoplossing voor hun plug-in als jij. Dit is een geweldig klein programma en ik sta erop dat al mijn klanten die WP draaien het installeren; maakt het leven van iedereen gemakkelijker (behalve dat van de spammer natuurlijk)!

   Joni

 64. 99

  Geweldige plug-in, maar is het mogelijk en eenvoudig genoeg om een ​​extra invoerveld toe te voegen?

  Ik zou graag nog een invoerveld aan het formulier willen toevoegen voor mijn doeleinden, dus als het mogelijk is, zou dat geweldig zijn.

 65. 101
 66. 103

  Bedankt Douglas voor deze plug-in. Ik heb hierboven al gelezen dat je het niet erg vindt als ik de kleuren verander.
  Dus ik zal het doen, ik ben niet zo blij met het geel.

  Maar de rest is uitstekend! Nogmaals bedankt!

 67. 104
 68. 105
 69. 106

  Hey Doug. Geweldige mod! Een paar vragen als ik mag:

  - Zijn de antwoorden hoofdlettergevoelig?
  - Zijn er plannen om meerdere vragen / antwoorden te maken en willekeurig te laden telkens wanneer de pagina wordt geladen?
  - Hoe kan ik extra formuliervelden maken als ik wil dat gebruikers aanvullende informatie verstrekken (tekstinvoer, keuzerondje, vervolgkeuzemenu, selectievakje)? Zijn er plannen om dit type functionaliteit in de nabije toekomst te ondersteunen? Ga zo door!

  • 107

   Hoi Steve,

   1. Er is een selectievakje om hoofdlettergevoeligheid voor de vraag te selecteren, zodat u deze op beide manieren kunt gebruiken.

   2. Ik had niet nagedacht over willekeurige vragen… bedoel je voor de spam-uitdaging? Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een spam-contactformulier ingediend, dus ik denk niet dat het nodig is.

   3. Daar nog niet, maar ja, dat soort functionaliteit zou ik zeker willen toevoegen.

   Bedankt!
   Doug

   • 108

    1. Goed spul… blij dat te zien!

    2. Ja, ik verwijs naar de spam-challenge. Zoals het nu is, is er één statische vraag / antwoord, maar het zou geweldig zijn als de sitebeheerder een lijst met vragen en antwoorden zou kunnen maken die willekeurig zou worden geselecteerd wanneer de pagina wordt geladen.
    Er is zo'n plug-in voor Vbulletin (NoSpam - een capcha-vervanging) die precies dat doet.

    3. Ik heb verschillende WordPress-sites gezien die aangepaste velden hebben, wat geweldig is als u wilt dat gebruikers een reeks antwoorden op bepaalde vragen geven. Ik ben aan het trollen, maar ik moet nog een plug-in vinden die dit doet. Ik neem aan dat degenen die ik heb gezien, custom jobbies waren. Ik hoop het te zien in een toekomstige release van jou! =)

 70. 109

  Bedankt voor de geweldige plug-in!

  Ik heb een snelle vraag, is het mogelijk om de plug-in in te stellen om naar meerdere mensen te mailen? Ik wil dat mijn contactformulier het bericht naar twee of meer mensen stuurt wanneer het wordt verzonden, kan dat worden gedaan?

 71. 112
 72. 113

  Hallo Douglas,

  Hoe moeilijk zou het zijn om het volgende te hebben:

  Standaard plug-in:

  Je naam (verplicht)
  Uw email adres (verplicht)
  Laatste woord in mijn blogtitel? (verplicht)
  Jouw website:
  Onderwerp
  Uw bericht: (verplicht)

  Maat:

  Je naam (verplicht)
  Uw email adres (verplicht)
  Laatste woord in mijn blogtitel: (verplicht)
  Jouw website:
  Onderwerp:
  Naam van het product:
  tekstveld:
  tekstveld:
  optie selecteerbare vorm:
  optie selecteerbare vorm:
  tekstveld:
  tekstveld:
  tekstveld:
  tekstveld:
  Uw bericht: (verplicht)

  Alle door de gebruiker ingevoerde aangepaste veldvariabelen worden in de hoofdtekst van de e-mail weergegeven zoals ze zijn ingevoerd.

  • 114

   Hi Steve,

   Ik zal binnenkort een nieuwe release uitbrengen die meerdere, door de klant gedefinieerde velden mogelijk maakt. Dit valt echter een beetje buiten het bereik van de originele plug-in! Het was niet de bedoeling dat het een aanvraag voor het bouwen van formulieren was, maar gewoon een contactformulier.

   🙂
   Doug

 73. 115
 74. 116

  Hallo Douglas, ik gebruik deze geweldige plug-in al op de ene website van mij en ik zou hem nu graag op een andere willen gebruiken!

  Op deze site heb ik echter de mogelijkheid nodig voor een gebruiker om het formulier naar verschillende mensen te verzenden. Op het contactformulier zou er bijvoorbeeld een vervolgkeuzemenu staan ​​met mensen naar wie het formulier zou kunnen worden gestuurd, bijvoorbeeld Paul, John, Michael. De gebruiker kon de gewenste naam kiezen en vervolgens zijn bericht aan die persoon verzenden.

  Zou zoiets mogelijk zijn?

  Hartelijk dank,
  Parm

 75. 117

  Ik heb nog steeds een lange lijst met verbeteringen voor deze plug-in om door te komen - inclusief internationalisering - maar ik heb vandaag enkele kleine wijzigingen aangebracht en versie 2.0.6 gepost.

 76. 118

  Ja, ik ben het eens met Steve hierboven ... Ik kan geen contactformulieren voor WordPress vinden die aangepaste velden toestaan! Ik bedoel, tenminste één extra aanpasbaar veld zou beter zijn dan niets. Het zou fantastisch zijn als u deze functie aan uw volgende update zou kunnen toevoegen.

  Bedankt voor deze geweldige plug-in.

 77. 119

  @Jeff KOP:
  Je kunt Delicious Days bekijken. Ik heb het gebruikt als onderdeel van een interne bètatest die we op een paar sites uitvoeren. Het is een erg leuke tool, biedt meerdere aangepaste velden, uitdagingsvelden en de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan formulieren te maken die je kunt toevoegen door een snel codefragment toe te voegen aan een pagina of bericht. Onderdeel van die bètatest is het vinden van de juiste plug-ins die de organisatie kan gebruiken wanneer de nieuwe site wordt gelanceerd. Het contactformulier is uiteraard een punt van grote zorg.

  Een die ik maanden geleden heb gevonden, die goed werkt, heel gemakkelijk aan te passen is en veel extra functies biedt, waaronder de mogelijkheid om formulieren te maken (en dupliceren), meerdere contactformulieren te hebben - of variaties op één, maar gebruikt voor specifieke dingen. Stel dat je een optreden hebt op 8 augustus en je wilt een contactformulier voor dat evenement. Gebruik een aangepast contactformulier dat je al hebt, dupliceer het met de ingebouwde DUPLICATE-functie, geef het een naam, sla het op en voeg dan de aangepaste velden toe die je wilt, zoals een tag voor het evenement van 8 augustus. Voila. U bent klaar.

  Het toevoegen van de formulieren is eenvoudig. Net als elke andere tag in WP, specificeert u welk formulier u wilt weergeven - en waar. U kunt de contactformulieren op pagina's of berichten laten verschijnen met de eenvoudige opdracht –contact1– of een vergelijkbaar commando. Alles is goed gedocumenteerd in de software.

  De plug-in heet cforms II en wordt gratis uitgebracht door DeliciousDays.com, en wordt goed onderhouden. Bekijk de info op http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

  Ik heb GEEN band of verbinding met de DeliciousDays-site, noch krijg ik geld of iets anders van hen. Het is gewoon een product dat ik heb gevonden - na veel piekeren - dat ik gebruik en dat ik toevoeg aan andere blogs die ik onderhoud, alleen omdat het goed werkt.

 78. 120
 79. 121

  Geweldige plug-in, maar ik kan deze niet gebruiken in Yahoo-hosting. Ik heb geprobeerd de codes te manipuleren zoals gezegd in wordpress-discussie, maar het heeft geen zin!

 80. 122

  Dit is echt geweldige Doug! Ik heb spam ontvangen via mijn contactformulier op mijn blog onlangs.

  Snel zoeken op Google leidde me naar deze pagina. 10 minuten later had ik het formulier bijgewerkt. In de afgelopen 24 uur of zo - geen spam meer (hopelijk blijft dat zo!).

  Hartelijk dank voor een geweldige plug-in! Ik hou van de manier waarop je de uitdagingsvraag kunt veranderen in alles wat een mens zou kunnen beantwoorden, maar niet een robot!

  Proost

  Imran

 81. 123
 82. 124

  hey,

  geweldig idee, perfect voor het beoogde gebruik.

  Helaas heb ik meer toeters en bellen nodig, dwz een interface waarmee ik invoervelden kan aanpassen. Dus ik ga cforms II.

  in ieder geval bedankt dat je dit doet, ik weet zeker dat ik het zal gebruiken voor de meeste blogs van mijn andere klanten.

 83. 125
 84. 126
 85. 127

  Douglas Ik kan je contactformulier niet laten werken. Ik heb de plug-in geüpload. Geactiveerd. Maar als ik naar opties> contactformulier ga, krijg ik een HTTP 404-pagina. Weet je waarom ik deze fout ontvang?

  Alvast bedankt

 86. 128
 87. 129
 88. 131

  Het doet. En het was gemakkelijk om aan het werk te gaan.

  Hoe kan ik de tekst wijzigen van deze tekst die boven het contactformulier verschijnt: "Gemarkeerde velden zijn verplicht"?

  Howard

 89. 132
 90. 133

  Het spijt me u te moeten vertellen:

  1) Deze pagina crashte mijn browser (bevroor 15 + sec)
  2) Kan nauwelijks door deze pagina scrollen omdat er zoveel rotzooi op staat - GELIEVE ME TE BESPAREN !!!!!!! GEEF ME MIJN BROWSER-CONTROLE TERUG !!!! ALSTUBLIEFT!!!!! … Ach -> geforceerd stoppen!

  Ik kwam terug om je te laten weten ... niets persoonlijks!

 91. 135

  Ik heb de %% wpcontactform %% toegevoegd aan mijn contactme-pagina ... maar er verschijnt niets. Wat doe ik verkeerd? Instructies zijn daar niet duidelijk over. Ik hoop dat je me kunt helpen.

 92. 136

  Hallo!
  Ik zie dat jullie allemaal een happy end vinden met deze plug-in!
  Ik heb een probleem!
  Fatale fout: kan wpcf_is_malicious () (eerder gedeclareerd in /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) niet opnieuw declareren in /home/.beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php online 32
  Eventuele suggesties?
  Tnx van tevoren!
  Coole gekke dingen

 93. 137
 94. 138
 95. 139

  Dat is geweldig als ze spambeveiliging aan het contactformulier hebben toegevoegd. Dat scheelt veel mensen veel moeite. Als het op de juiste manier spam voorkomt, zou het mensen veel ontberingen moeten besparen bij het bestrijden van spam.

  Ik heb zojuist mijn contactformulier veiliger gemaakt om mezelf voor te beschermen mijn blog

  Met nieuwe plug-in-updates zou het probleem minder lastig moeten worden. Bedankt voor post.

  Matthew Corgan

 96. 140
 97. 141

  erg leuke plug-in. ik probeer een link op mijn 404-pagina naar het contactformulier te plaatsen en zeg dat het formulier al de url van de pagina heeft die niet in het tekstgebied kon worden gevonden en het onderwerp fout 404 geselecteerd als een optie, maar ik kan het gewoon niet zoek uit hoe je het moet doen.
  is het op de een of andere manier mogelijk met zoiets als Report this page?

  oscwood

 98. 142
 99. 143
 100. 144

  Ik heb dit formulier gebruikt en het werkt geweldig. Ik heb dit in de hoofdtekst van de pagina geplaatst die is bewerkt onder de beheerpagina's. Ik heb een statische pagina die ik graag zou willen zien op het formulier, maar voor het leven van mij kan ik er niet achter komen hoe. Om het even welke ideeën?

 101. 145

  @Wayne, als je het formulier gewoon op een statische pagina wilt zetten, hoef je alleen maar met de rechtermuisknop op de blogpagina met het formulier te klikken, "view source" te selecteren en de code te kopiëren en in je statische pagina te plakken.

 102. 146
 103. 147

  [?] WP-Contactformulier - Creëert een contactformulier waar leden u op kunnen bereiken. Gebruik dit om advertenties te verkopen, problemen te melden of gewoon voor algemeen contact. [?]

 104. 148
 105. 149
 106. 150
 107. 151
 108. 152
 109. 153

  Hallo Doug,
  bedankt voor het maken van zo'n gemakkelijk te gebruiken contactformulier. Ik heb deze week alleen WordPress voor het eerst gebruikt en ik vind het geweldig.

  Ik heb een formatteringsprobleem waar ik niet helemaal achter kan komen. Op de een of andere manier voegt de code een toe die er niet zou moeten zijn na elk invoerveld. Alsjeblieft zie http://www.mariahbuzz.com.au/contact

  Ik kan er niet achter komen hoe het daar komt, aangezien je formulier er niet zo uitziet en ik je code niet heb bewerkt.

  Kun je alsjeblieft helpen, want mijn formulier ziet er momenteel rommelig uit.

  hartelijk dank

  nicole

  • 154

   Hoi nicole

   Het probleem is eigenlijk een heel bizar filter in WordPress (buiten de plug-in). De manier om dit te omzeilen is om de code daadwerkelijk in uw thema in te bedden in plaats van deze in de inhoud te plaatsen.

   Doug

 110. 155
 111. 156
 112. 157

  Geweldige plug-in!

  Ik heb echter wat problemen om het te laten werken. Alles lijkt goed te werken, maar ik ontvang geen melding dat de e-mail is verzonden, noch ontvang ik de e-mail. ECHTER, als ik de pagina ververs, ontvang ik de melding en wordt de e-mail verzonden.

  Enig idee hoe ik mijn probleem kan oplossen?

  Gewoon voor de lol, ik heb een aantal andere contactformulieren geactiveerd om te verifiëren dat ze werken op mijn site en dat ze werken? maar ik vind de jouwe leuker! Ik gebruik WP 2.5.1

 113. 158

  Hartelijk bedankt! Ik gebruikte de oudere versie. en begon slechts een paar dagen geleden spam te krijgen en sindsdien wordt het elke dag groter, ze zijn allemaal van poker en casino 🙁

 114. 159

  Ik heb ook een WordPress-pagina, maar ik kan geen plug-ins uploaden!

  Als ik hun FAQ lees, krijg ik dit:

  Waar is het tabblad met plug-ins?
  Helaas is er geen te vinden!

  Om verschillende redenen staan ​​we het uploaden en gebruiken van plug-ins hier op wordpress.com niet toe.

  Hoe doen jullie dat?

  Bij voorbaat bedankt

 115. 160

  Kan iemand mij advies geven over de WordPress plug-in met 1 klik? Ik heb gehoord dat plug-ins met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd!

 116. 161
 117. 162

  Bedankt voor de geweldige plug-in!

  Ik wil het je gewoon laten weten, ik heb om het bekende probleem heen gewerkt:
  "Bij gebruik van de vervangende string-methode om het formulier in de pagina-inhoud in te voegen, voegen WordPress-filters een lijnbreuk toe tussen het label en de formulierelementen."

  door een "inline" stijl aan de pagina toe te voegen, bijv

  label { position:relative; right:3em; }
  span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
  input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
  textarea { position:relative; left:-3em; }
  input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
  input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

  %%wpcontactform%%

  Opmerking: niet zeker of de positioneringswaarden moeten worden aangepast, afhankelijk van het gebruikte thema.

 118. 163
 119. 164
 120. 165

  Geachte heer,
  Hoe kan ik de taal van WordPress-thema's wijzigen in mijn lokale taal en een website maken waar veel mensen hun eigen WordPress-blogs in hun eigen taal kunnen maken?
  Adviseer mij alsjeblieft

 121. 166

  Ik zou de breedte van het formulier willen wijzigen zodat het in de zijbalk kan worden geplaatst, maar mijn programmeervaardigheden zijn een beetje laag. Zou bereid zijn te betalen voor de mod. Kun je me alsjeblieft helpen? Bedankt.

 122. 167
 123. 168

  Fantastisch contactformulier mod. Net geïnstalleerd nu en werkt perfect. Dankjewel !!!

  1 vraag echter.
  Is er een manier om de "verzenden naar" e-mailadressen als bcc te hebben?
  zodat als ik meer dan 1 adres specificeer, elke persoon die de e-mail ontvangt niet de andere adressen ziet waarnaar deze ook is verzonden?

  Bedankt.

 124. 169
 125. 170

  Douglas Karr is zo vriendelijk geweest om een ​​aangepaste versie van de WP-ContactForm-plug-in te leveren die ik heb gebruikt om mijn contactformulier te beheren. Het is een eenvoudige wijziging om door te voeren en als u spam ontvangt via uw WP-ContactForm, scheelt dit u veel hoofdpijn. Het is een veel eenvoudiger concept dan een CAPTCHA-afbeelding - het verifieert de mensheid door middel van een simpele uitdagingsvraag. Standaard is dit "2 + 2 =" (4). Makkelijk genoeg voor iedereen om te antwoorden - behalve bots! Aanbevolen.

 126. 171

  Terwijl u aan een WordPress-site werkte, werd uw plug-in geleverd als onderdeel van een sjabloon.

  Maar ik heb een andere site die geen WP-site is. Het is de site van mijn middelbare school. Onlangs hebben de SPAMMERS het gevonden en ik krijg dezelfde invulling 2-3 keer per uur. Het maakt me gek. Ik dacht dat ik iets eenvoudigs op de site zou zetten (zoals je 2 + 2), maar ik wist niet hoe ik het moest doen na veel zoeken op het web. Toen struikelde ik over de jouwe terwijl ik aan een nieuwe site op WP werkte.

  Ik weet niet veel van formulieren, maar heb deze op de een of andere manier jaren geleden bedacht. Ik ben misschien begonnen met Matt's of een andere site.

  Het formulier is op http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
  Is er een relatief eenvoudige manier voor mij om uw 2 + 2-code op te nemen?

 127. 172

  Hallo, als ik dit formulier in mijn wordpress wil instellen - ik gebruik de laatste versie ervan - dan vertelt het me dat ik niet genoeg rechten heb om het te doen. Hoe is dit mogelijk? Het geeft me er geen instellingspagina voor. Alleen lege pagina en in de tabel deze woorden natuurlijk in mijn taal. Ik ben daar teleurgesteld over. Is er hulp?

 128. 173
 129. 174
 130. 175
 131. 176

  Omdat het oude niet meer bestaat, gebruikte u eerder een captcha zoals u nu bent? Ik heb geen spam-problemen gehad met contactformulieren 7 tijdens het gebruik van een Captcha.

  Ik heb net je opmerking gezien en zie nu dat dit bericht bijna een jaar oud is (nou ja, geen jaar maar gissen.) 🙂

 132. 177

  Hoi Richard! Ik ben echt anti-Captcha, dus het antwoord is nee, dat was ik niet. Ik zou hier graag een uitdagingsvraag over willen hebben.

 133. 178

  Ik ben er vrij zeker van dat als je het contactformulier 7 captcha had gebruikt, het waarschijnlijk net zo effectief zou zijn geweest als deze met Captcha. Ik geef de voorkeur aan andere methoden waar mogelijk, omdat ik ook een hekel heb aan captcha's.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.