WordPress: na het eerste bericht alleen op de startpagina

wordpress logo gestapeld rgb

Je zult op de eerste pagina na de eerste post op mijn startpagina zien dat ik een Blaugh-cartoon heb toegevoegd. Ik had een geweldige tijd om uit te zoeken hoe ik de cartoon eenvoudig op één plek op de site kon laten zien zonder hem in de zijbalk te duwen waar hij niet thuishoorde. Dus ... ik heb wat gegraven en vond een aantal thema's die code gebruiken om precies dit te doen. De code kan worden gebruikt om uw laatste bericht te markeren of aan te geven ... of gewoon wat inhoud toe te voegen aan de WordPress-lus.

Zo kunt u het doen:


Uw inhoud die u hier wilt hebben!

Voor de Blaugh-cartoon:Daar ga je! Zorg ervoor dat u deze inhoud binnen de lus plaatst. Ik heb het vlak voor deze regel gezet, zodat ik het kan bijhouden:


		

14 reacties

 1. 1

  Douglas,

  Ik wil je even snel bedanken voor deze tip. Ik had een artikel geschreven met een iets andere methode die minder effectief was dan die van jou en een van mijn lezers wees mij op je artikel.

  Ik heb sindsdien gewijzigd mijn artikel en krediet gegeven waar krediet verschuldigd is.

  Nogmaals bedankt,

  John

 2. 3
 3. 4

  Kan ik deze code in de zijbalk implementeren zodat de advertenties alleen in de zijbalk op de startpagina verschijnen?
  Zo nee, kunt u me dan vertellen hoe ik dit kan doen?
  Dank je!
  Tyler

 4. 5

  Om deze code te laten werken in de zijbalk, of ergens buiten de while-lus, verwijder je gewoon alle dingen over $ post en $ page uit de code, zodat je dit gewoon hebt;

  dingen gaan hier

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Hartelijk dank voor deze tip Douglas. Is er een manier om advertenties op specifieke pagina's toe te voegen in plaats van op de homepage? Elke pagina heeft een pageId en we kunnen de geladen pagina op basis daarvan identificeren ... ik ben op zoek naar specifieke aanwijzingen.

  Bij voorbaat bedankt
  Vaibhav

 8. 10

  Echt nuttige code, en ik gebruik hem al een tijdje. Is er een manier om een ​​'anders'-verklaring op te nemen, zodat u advertenties kunt laten weergeven op de startpagina en andere advertenties op elke andere pagina?

  Ik ben al tijden aan het zoeken en kan het niet vinden!

  Ik hoop dat iemand kan helpen.

  Dank bij voorbaat.

  James

 9. 12

  Hallo Douglas ...

  Ik werk met een plug-in op mijn startpagina ... Maar het document met codergidsen heeft de beperking om de kernthema-code niet aan te raken ... dus ik gebruik de functie add_filter ...

  if (is_home ()) add_filter ('the_content', 'myfunction');

  Maar het werkt niet correct…. dit filter toont me de plug-in inhoud in elk bericht op mijn homepage ... wat kan ik doen? bestaat er een andere hook alleen voor de inhoud van de homepage?

  Bedankt…

 10. 13

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.